autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Living pe roti
Mobile_Living_Space__2
Mobile_Living_Space__3

Renumita firma de design din New York redefineste conceptul luxului personalizat.
AI Design Mobile Living Space (MLS) este ultima expresie personalizata a unui vehicul condus de sofer. Bazat pe o duba Chevrolet de 393 cm extinsa la marime maxima, echipat cu un motor de 6.0 litri si 8 cilindri si un sistem de tractiune integrala Quigley, MLS este transformat de mesterii de la AI Design pentru a incorpora optiuni de confort selectate de clienti care se regasesc in cele mai luxoase si minunate case. Spatiul de deasupra capului a fost marit cu 30 cm grozavi fata de dubele standard, prin instalarea unei extensii aerodinamice a tavanului, din fibra de sticla, care incorporeaza de asemenea si o antena satelit TV mobila. Exteriorului i a fost rezervata o schema de vopsire monocromatica, aplicata oglinzilor laterale, barelor de protectie, minerelor de la portiere si fisiei grilei. O grila din otel inoxidabil pulverizata cu un invelis durabil completeaza "ambalajul" cu o infatisare distinctiva.


Intrarea in MLS este sigura si usoara gratie unei trape de intrare iluminate si motorizate, care se gaseste la baza usilor ultralate ale dubitei. Unul dintre cele mai evidente aspecte ale interiorului MLS este asezarea inclinata a banchetelor Edelman din piele, tapitate manual. Construita pe un cadru dur din otel laminat la rece, banchetele asimetrice au fost gindite si create cu grija pentru a oferi inaltimea si adincimea necesara pentru un maximum de confort. Sectiunea de canapea a fost taiata pe dedesubt si iluminata pentru a evidentia un alt punct de interes al designului MLS, o podea din lemn de esenta tare, gravata cu laser. Alte splendori sint si monitorul video cu LCD de 81 cm, iluminare similara aparatelor de zbor si un racitor de vinuri integrat, cum se gaseste in cele mai alese case. Ce lipseste evident din interiorul lui MLS este grupul neindeminatic si incurcat de comutatoare! Practic toate optiunile de lux ale MLS ului sint controlate central de la un panou automat digital, evidentiind usurimea operatiilor si fiabilitatea, practic doua dintre caracteristicile de baza ale unui MLS.


Sistemele audio si video incorporeaza componente-capodopera pentru reproducerea virtual reala atit a muzicii, cit si a programelor video. MLS ul a fost echipat cu un sistem de reincarcare robust, incluzind o putere AC de 2000 W si baterii cu pila uscata folosite la autocare meticulos montate de jur imprejur printr un panou auxiliar de sigurante, usor de accesat. Un tratament antifonic a fost aplicat masinii, pentru ca ocupantii MLS ului sa calatoreasca mereu in confortul absolut.

 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite