autoplay
A aparut numarul 136
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

23 August 2017

Ferrari prezinta automobilul decapotabil Portofino

Constructorul auto italian Ferrari a dezvaluit oficial cel mai nou model decapotabil din portofoliul sau, pe care l-a denumit Portofino si l-a echipat cu un puternic motor V8.

23 August 2017

Noi indicii despre viitoarea generatie Nissan Leaf

Nissan a anuntat oficial ca noua generatie a modelului electric Leaf va fi dezvaluita in data de 6 septembrie, in cadrul unui eveniment ce se va desfasura in Japonia.

23 August 2017

Grupul Renault Romania lanseaza campania creativa „Uzina inspira pasiune”

Cea mai complexa uzina a Grupului Renault, la nivel mondial, in ceea ce priveste procesele si activitatile, inglobeaza o diversitate de tehnologii de fabricatie.

23 August 2017

Volkswagen T-Roc ar putea dispune de o varianta R

Frank Welsch a marturisit ca isi doreste atat de mult includerea in portofoliu a unui model T-Roc R incat a comandat construirea unui prototip al acestui automobil.

23 August 2017

Noile modele Lexus NX si CT se pregatesc pentru debutul european

Lexus informeaza ca editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt va gazdui premiera europeana a noului crossover compact NX si a versiunii actualizate a hatchback-ului CT.

22 August 2017

Opel isi anunta premierele din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Vizitatorii celei de a 67-a editii a Salonului Auto International de la Frankfurt din perioada 14 - 24 septembrie vor putea vedea personal transformarea marcii Opel.

  1   2   3   4   5 din 1198
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite