autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Range_Stormer_concept_1512561641
06 Decembrie 2017
Range Rover ia in considerare posibilitatea de a oferi un nou model cu doua usi

Compania britanică Land Rover ar putea lansa pe piaţa SUV-urilor de lux un automobil Range Rover cu două uşi, fabricat de divizia de operaţiuni speciale SVO.

Informaţia a fost dezvăluită de directorul de design al firmei, Gerry McGovern, în cadrul unui interviu acordat recent publicaţiei australiene Motoring.

„Priviţi acest spaţiu. Nu vă pot spune când sau ce, dar există oportunităţi. Am demonstrat cu Range Rover că sunt numeroase oportunităţi de a oferi derivate ale acestor vehicule, de a le oferi în aşa fel încât să aducem ceva nou pe piaţă”, a precizat McGovern.

De asemenea, firma a înregistrat în acest an denumirea „Range Stormer”, utilizată de un concept cu două uşi expus în cadrul ediţiei din 2004 a Salonului Auto de la Detroit, care a avut rolul de a prefigura SUV-ul Range Rover Sport.

Gerry McGovern a mai dat de înţeles că divizia SVO s-ar putea implica în proiect deoarece este o afacere care se finanţează singură şi se poate concentra asupra vehiculelor disponibile în ediţii limitate.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite