autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Porsche_Mission_E_1512632304
07 Decembrie 2017
Porsche Mission E a fost surprins la teste

Constructorul auto german Porsche a început deja să verifice în condiţii reale de deplasare prototipuri ale viitorului model electric Mission E, a cărui intrare în producţie va avea loc în anul 2019.

Din fotografiile publicate de revista britanică Auto Express se observă că vehiculul beneficiază de un design foarte similar celui promovat de conceptul dezvăluit în cadrul ediţiei din 2015 a Salonului Auto de la Frankfurt. Cele mai evidente modificări se regăsesc în zona blocurilor optice şi a uşilor, care acum se deschid într-o manieră tradiţională.

Porsche îşi propune să vândă anual aproximativ 200.000 de unităţi ale automobilului electric Mission E, având de gând să includă în această gamă şi o versiune GT-E de înaltă performanţă, precum şi alte derivate.

„Ne gândim la diferite opţiuni şi vă pot spune de pe acum că vor fi mai multe, cu performanţe distincte”, a declarat Oliver Blume, CEO-ul Porsche.

Brand-ul german susţine că Mission E va oferi o autonomie de 500 km şi va fi echipat cu baterii capabile să se reîncarce în proporţie de 80% în doar 15 minute.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite