autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Dacia_Logan_MCV_Stepway_(2)_1511349561
22 Noiembrie 2017
Pasionatii de lectura sunt asteptati la standul Dacia de la Gaudeamus
  • Dedicat familiilor, dar si celor cu spirit de aventura, modelul Logan MCV Stepway poate fi testat de vizitatorii standului Dacia
  • Ateliere educationale, lansari de carte, „Cele mai frumoase carti din Romania” sunt atractiile cu care Dacia vine la Gaudeamus
  • Invitati speciali ai editiei din acest an: Dana Rogoz si Virgil Iantu

Dacia calatoreste nu doar in cele 44 de tari unde este comercializata, ci si la Gaudeamus. Timp de cinci zile (22 - 26 noiembrie), Dacia da intalnire pasionatilor de educatie in standul sau, creat special pentru aceasta editie ca o incursiune in Lumea Dacia.

Amplasat chiar la intrarea in pavilionul central al complexului Romexpo din Bucuresti, standul Dacia ofera ocazia de a descoperi mai mult decat o lume a informatiilor diverse si interesante, prezentate intr-un cadru inedit de personalitati apreciate de publicul tanar.

O serie de concursuri organizate in fiecare dintre cele cinci zile ale targului le va oferi castigatorilor ocazia de a se aseza la volanul unei Dacia Logan MCV Stepway si de a descoperi cum se comporta la drum unul dintre cele mai apreciate modele ale marcii.

In plus, vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alaturi de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus si #Lumea Dacia, fotografia proprie realizata in zona foto de la standul Dacia, vor putea intra in concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Dana Rogoz si Virgil Iantu, personalitati ale industriei de televiziune, vor incanta copiii de-a lungul a doua ateliere educationale tematice. Nu in ultimul rand, la standul Dacia vor fi expuse, in doua biblioteci, volumele proiectului itinerant „Cele mai frumoase carti din Romania”. Acest proiect cultural, cu desfasurare anuala, este dedicat designului de carte si dimensiunii artistice a cartii vazute ca obiect (http://celemaifrumoasecarti.ro/celemaifrumoase/)

Evenimente organizate in standul Dacia la Gaudeamus

Între 22 şi 26 noiembrie

10:00 - 20:00 Concursuri si inscrieri la drive-test cu modelul Dacia Logan MCV Stepway

Vineri, 24 noiembrie

18:00 Atelier si lansare de carte Sfaturi pentru fetite, Mark Twain - marele premiu al concursului „Cele mai frumoase carti din Romania 2017”.

Sambata, 25 noiembrie

11:00 Workshop Fun Science: Viziunea lui Jules Verne

12 :00 Lansarea volumului „Medalion”, semnat de cunoscutul actor Dorel Visan

13:30 Atelier de lectura interactiva, cu Dana Rogoz (adresat exclusiv angajatilor Groupe Renault Romania)

15:00 Workshop de gestionare a emotiilor copiilor, Copiii spun…un curs ca o joaca, cu Virgil Iantu (adresat exclusiv angajatilor Groupe Renault Romania)

16:00 Invitati de Nota 10: Premierea Olimpicilor Romaniei

Duminica, 26 noiembrie

11:00 Atelierul de lectura si muzica: Peter Pan cu Andreea Lupescu

12:00 Prezentarea Premiului Goncourt in Romania

 

Mai multe informatii despre programul targului Gaudeamus puteti gasi pe www.gaudeamus.ro.

Detalii referitoare le modelul Dacia Logan MCV Stepway sunt disponibile la adresa https://www.dacia.ro/gama-dacia/modele/logan-mcv-stepway.html

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite