autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lamborghini_Huracan_LP_610-4_1446972869
08 Noiembrie 2015
Lamborghini Huracan promite sa fie si mai eficient

Producătorul auto italian Lamborghini a anunţat că a decis efectuarea câtorva modificări asupra modelului Huracan LP 610-4, dezvăluit oficial în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Schimbările se concentrează pe îmbunătăţirea eficienţei şi manevrabilităţii maşinii.

Motorul V10 de 5,2 litri a fost prevăzut cu o tehnologie care permite dezactivarea temporară a unui banc de cilindri în momentul în care nu este solicitată performanţa maximă. Atunci când şoferul accelerează, sistemul activează din nou toţi cei zece cilindri. Datorită acestui echipament, emisiile de CO2 ale vehiculului au scăzut de la 290 g/km la 283 g/km.

Lamborghini a modificat sistemul de tracţiune integrală al bolidului Huracan astfel încât comportamentul său pe drum să fie unul şi mai bun, în special în modul „Strada”. De asemenea, clienţii au la dispoziţie o paletă mai largă de culori pentru caroserie, accente suplimentare din piele în habitaclu şi pot comanda sistemul de evacuare sport, iluminarea cu LED a compartimentului motor şi multe alte funcţii.

Preţul modelului Lamborghini Huracan LP 610-4 rămâne neschimbat şi porneşte de la 169.500 de euro.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite