autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Tester_22_Iasi_1446538383
03 Noiembrie 2015
In luna aniversara noiembrie, grupul Tester ofera cadouri clientilor

În luna noiembrie, mai exact pe data de 15 noiembrie, grupul de firme Tester din Iaşi împlineşte 22 de ani de activitate. La o asemenea „vârstă”, aniversarea nu poate să fie decât specială, astfel încât firmele din grup au ales să transforme propria sărbătoare în sărbătoarea clienţilor lor.

Cu alte cuvinte, luna aniversară noiembrie aduce cel mai amplu program de beneficii, surprize şi facilităţi pentru clienţi, valabil în toate reprezentanţele auto ale grupului (Casa Auto, Caremil şi Ande Motors), în toate unităţile de service auto de marcă sau de tip multibrand, în companiile de servicii (centrul de daune Boom, parcul de maşini rulate Autoviva, brokerul de asigurări As Consult, centrul Rent-a-car), precum şi la Restaurantul Ideo. Practic, orice contract de produse sau servicii semnat în luna noiembrie vine cu surprize şi cadouri alături, ca semn de bucurie, de apreciere şi de recunoştinţă pentru 22 de ani de activitate sub semnul calităţii.

Grupul de firme Tester reuneşte activităţi în domenii precum industria auto, servicii, centre de afaceri, parcuri logistice, alimentaţie publică, producţie şi retail. Operează cel mai mare număr de reprezentanţe auto la nivel local, prin dealerii Casa Auto, Caremil şi Ande Motors, unde sunt oferite servicii complete de vânzare şi postvânzare pentru 12 branduri de maşini: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Hyundai, Mazda, Honda, Mitsubishi, Volvo, Smart, Dacia, Nissan şi Opel. Grupul oferă de asemenea o multitudine de servicii suplimentare de interes pentru şoferi, incluzând un parc de maşini rulate, un centru de daune, un broker de asigurări, o staţie ITP şi un centru de închiriere auto.

Grupul Tester şi-a extins treptat activitatea şi operează astăzi Centrul de afaceri Ideo, parcul logistic Solo şi complexul Tester Technology Park, adică 30.000 mp de birouri şi 10.000 mp de hale industriale. Xerox, Lear Corporation, GfK, Oracle, Atexis, Tata Technologies, Sonovision, Falcon, Siveco, Daas şi KPMG se numără printre companiile importante şi prestigioase care îşi desfăşoară activitatea în clădirile dezvoltate la Iaşi de grupul Tester.

Restaurantul Ideo, amplasat la parterul centrului de afaceri cu acelaşi nume, este recunoscut pentru serviciile pe care le oferă (organizare de evenimente, catering, masă de prânz în sistem self-service) şi mai ales pentru calitatea deosebită a preparatelor sale. Este una dintre locaţiile preferate de tineri pentru organizarea nunţii, dar găzduieşte în egală măsură şi evenimente corporatiste, în colaborare cu centrul de conferinţe Ideo.

Cu o activitate complexă şi diversă, cu o echipă de peste 700 de oameni, grupul Tester a căutat să evolueze constant, mizând pe viziune, dinamism şi ambiţie, pe capacitatea de a se adapta la nou şi de a dezvolta continuu standardele de calitate.

„Împlinim 22 de ani de activitate în luna noiembrie şi este firesc pentru noi, la o astfel de ocazie, să ne gândim în primul rând la clienţii şi partenerii noştri. Vrem să le mulţumim pentru loialitate, pentru încredere şi pentru sprijinul necontenit, astfel că ne face plăcere să «împărţim» cu ei această sărbătoare, organizând cel mai amplu şi mai impresionant program de beneficii pe care l-am lansat vreodată. Va fi o lună de oferte speciale şi de facilităţi deosebite create pentru clienţii noştri, pentru toate mărcile din portofoliu şi pentru toate serviciile pe care le asigurăm. Evident ca vor exista o mulţime de alte atracţii, printre care o agendă plină de evenimente speciale, însă accentul va cădea, fără îndoială, pe grija noastră de a avea câte un avantaj sau un beneficiu pentru fiecare client al lunii noiembrie. Este modul în care facem ca aniversarea noastră să devină sărbătoarea clienţilor noştri”, precizează Bogdan Piţigoi, preşedintele grupului de firme Tester.

Programul aniversar Tester 22, ce se va desfăşura pe toată durata lunii noiembrie, va îngloba şi numeroase evenimente atrăgătoare, destinate în primul rând iubitorilor de maşini, dar şi celorlalţi ieşeni. De la expoziţii speciale care vor îmbrăca în haine de sărbătoare showroom-urile auto şi până la lansări de maşini deosebite, de la autoturisme rare aduse la Iaşi pentru a fi văzute şi testate de pasionaţi şi până la workshop-uri de gastronomie sau de autodezvoltare, o mulţime de propuneri vor fi adresate de firmele grupului Tester în luna noiembrie tuturor celor care vor căuta prilejuri deosebite de petrecere a timpului liber.

Programul aniversar Tester 22 se derulează pe parcursul lunii noiembrie şi include promoţii, oferte şi evenimente adresate clienţilor companiilor din grup şi tuturor ieşenilor. Informaţii detaliate despre facilităţile şi noutăţile lunii noiembrie pot fi obţinute pe site-urile şi conturile de Facebook ale firmelor şi mărcilor din portofoliu, precum şi în toate locaţiile Tester.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite