autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Dacia_Duster_1512558315
06 Decembrie 2017
Dacia va invita in acest weekend sa descoperiti noul Duster

Cu linii moderne si robuste, un habitaclu complet redesenat si o gama larga de echipamente, noua Dacia Duster te invita la aventura. Pe sosea sau teren accidentat, tu alegi!

Vino intre 8-10 decembrie in showroom-ul Dacia de la Casa Auto – Valea Lupului 10, DN 28, Iasi, descopera noua Dacia Duster si… o poti castiga!

Incepand din 2004, marca Dacia este sinonima cu o adevarata poveste de succes la scara mondiala. In iunie 2017, Dacia a livrat vehiculul cu numarul 4,6 milioane in comunitatea internationala, stabilind astfel recorduri noi in ceea ce priveste volumul de vanzari, ridicandu-ne pe locul al treilea al marcilor cu cele mai bune vanzari de vehicule particulare de pe piata franceza de larg consum, dar si lider in Romania, Bulgaria si Maroc.

Duster-ul a fost lansat in 2010 si s-a dovedit a fi un mare succes, fiind comercializat in nu mai putin de 44 tari... Peste un milion de Duster-e au fost vandute sub marca Dacia, devenind astfel un best-seller in toate cele patru colturi ale lumii, al treilea SUV cel mai bine vandut clientilor particulari din Europa. Duster-ului i s-au decernat o serie lunga de premii prestigioase, cum ar fi „Autobest 2011”, „Trofeul Argus” in Franta, „Vehiculul anului” in Romania si titlul de „Campionul valorii reziduale” in Germania. Mai recent, modelul a primit in Marea Britanie titlul de „mic SUV”, cu ocazia Green Apple Awards din 2015 si de „Cel mai bun CDV 4x4” cu ocazia ceremoniei VansA2Z Van of the Year Awards din 2016.

Noul Duster pastreaza punctele forte ale Duster-ului, in principal spatiul interior generos si pretul abordabil. Noile sale functionalitati off-road nu fac decat sa imbunatateasca experienta 4x4. Noul Duster a fost gandit ca un Duster mai bun, marca avand ca obiectiv optimizarea unui numar cat mai mare de aspecte ale vehiculului.

„Designul Dacia trebuie sa ramana fidel valorilor marcii: atractiv, dar simplu, evitand totodata chiar si cel mai mic exces. Pentru aceasta, am studiat indeaproape feedback-ul clientilor, ne-am concentrat asupra principalelor puncte forte precum spatiul interior, capabilitatile 4x4 si echipamentul functional, pe care le-am consolidat propunand un design exterior si interior total regandit, dar si adaugand functionalitati noi, cum ar fi ecranul Informatii 4x4, Camera Multiview si sistemul de control la coborare a pantei”, a declarat David Durand, Directorul Programului de Design Accès Mondial.

Noul Duster le ofera pasagerilor un nivel de siguranta sporit. Sunt disponibile noi sisteme de asistenta la conducere, precum avertizorul pentru unghiul mort, Multiview Camera, Cruise Control-ul. De asemenea, este dotat cu un numar mai mare de echipamente de siguranta pasiva. Structura compartimentului dedicat pasagerilor a fost ranforsata, pentru a evita orice deformare majora, in cazul unui impact frontal la 65 km/h, respectiv in cazul unui impact lateral si din spate la 50 km/h. Structura la nivelul compartimentului motor a fost de asemenea ranforsata. Acest lucru are care efect marirea capacitatii de absorbtie a energiei in cazul unei ciocniri in aceasta zona deformabila si conformarea la cerintele EuroNCAP.

Noul Duster propune, in premiera, servodirectia electrica ca dotare standard. Camera MultiView simplifica orice parcare si va ajuta sa gestionati cu incredere manevrele mai dificile. In interiorul vehiculului, sistemul de incalzire si aerul conditionat sunt automate, iar ecranul tactil Media Nav este mereu la indemana. Confortul interiorului este de asemenea optimizat complet: scaune ajustabile, volan reglabil pe inaltime si adancime, tapiterie rafinata, sistem de acces fara cheie. Pasagerii se vor simti mai in siguranta cu sistemul de avertizare pentru unghi mort si aprinderea automata a luminilor. Celelalte noutati le veti descoperi singuri, in showroom.

Odata cu lansarea oficiala debuteaza si campania promotionala care are ca premiu un Duster nou-nout. Castigatorul va primi un exemplar din noul model – echipare Prestige si motorizare 1.5 dCi 110 CP 4WD. Stabilirea castigatorului se va face prin tragere la sorti. Inscrierea pentru tragerea la sorti se poate face in perioada 8 - 9 decembrie 2017, in intervalul orar 09:00 - 19:00 si 10 decembrie 2017, in intervalul 09:00-15:00, la oricare agent Dacia.

Premergator vizitei in showroom, va puteti inscrie in campanie pe pagina promotii.dacia.ro, prin completarea urmatoarelor date personale: nume si prenume complete, adresa de e-mail, numar de telefon mobil, data nasterii si localitatea de resedinta. Pagina va fi activa pana la data de 10 decembrie 2017, ora 15.00. Pentru a intra in tragerea la sorti aveti nevoie si de un card de participare. Acestea vor fi distribuite astfel:

  • 4.500 de carduri vor fi atasate editiei din data de 6 decembrie 2017 a Ziarului Financiar;
  • 25.000 de carduri vor fi atasate editiei din data de 8 decembrie 2017 a ziarului Gazeta Sporturilor;
  • 20.000 de carduri vor fi disponibile pentru persoanele care nu detin deja un cod de bare unic, in reteaua nationala autorizata de agenti Dacia si vor putea fi solicitate personal, prin prezentarea in zilele de 8 - 9 decembrie 2017, in intervalul orar 09:00 - 19:00 si 10 decembrie 2017, in intervalul 09:00-15:00, in oricare din locatiile din retea. Pentru a primi un cod de bare, solicitantul va completa un formular pe una din tabletele puse la dispozitie in acest scop. Daca v-ati inscris deja pe promotii.dacia.ro, se va face doar o validare a acestor date.

Scanarea codului de pe card este obligatorie pentru inscrierea in tragerea la sorti aferenta campaniei promotionale si se va realiza in showroom-uri, in perioada mentionata mai sus. Cardul trebuie pastrat pana la validarea finala a castigatorului.

Vino in perioada 8 - 10 decembrie 2017 la showroom-ul Dacia de la Casa Auto – Valea Lupului 10, DN 28 pentru a descoperi Noul Duster. Ai sansa sa-l castigi! Regulamentul oficial al campaniei poate fi consultat pe www.casaauto-valealupului.ro. Informatii suplimentare la Numarul Unic de Contact - 0232 933.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite