autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Bugatti_Veyron_Grand_Sport_Vitesse_La_Finale_1446891274
07 Noiembrie 2015
Bugatti confirma apropiata lansare a unui nou supercar

Constructorul auto francez Bugatti, parte a grupului Volkswagen, susţine că va dezvălui, în viitorul apropiat, un nou vehicul de înaltă performanţă.

Interesul faţă de succesorul modelului Veyron este unul fenomenal în rândul clienţilor din America de Nord, potrivit declaraţiei date de directorul de vânzări al companiei, Stefan Brungs, după deschiderea unor showroom-uri în Manhattan şi Miami. Centre similare vor fi inaugurate în curând şi în Monaco, München şi Tokyo, relatează Automotive News Europe.

Conglomeratul german Volkswagen a anunţat că îşi propune diminuarea costurilor cu cel puţin 8,7 miliarde de euro, ca o consecinţă a scandalului privind emisiile de noxe. CEO-ul Matthias Müller a afirmat săptămâna trecută că se va demara o analiză atentă a gamei formate din peste 300 de vehicule pentru a fi eliminate cele mai puţin profitabile.

Un purtător de cuvânt al firmei Bugatti a precizat că va fi necesară o supraveghere cât mai atentă a costurilor, la fel ca în cazul tuturor brand-urilor incluse în grupul VW.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite