autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Bentley_Bentayga_V8_1515770781
12 Ianuarie 2018
Bentley anunta lansarea versiunii Bentayga V8

De la apariţia în industria auto, modelul Bentley Bentayga şi-a produs să redefinească segmentul SUV-urilor de lux prin calităţile sale remarcabile.

Compania britanică prezintă acum cea mai sportivă derivată a acestui vehicul, pe care a echipat-o cu un motor V8 pe benzină twin-turbo, de 4 litri, prevăzut cu 32 de valve. Dinamicul propulsor dezvoltă 542 CP şi un cuplu de 770 Nm, permiţând atingerea vitezei maxime de 290 km/h şi accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 4,5 secunde.

Maşina promite o autonomie totală de 746 km, cu emisii de CO2 şi un consum mediu de combustibil de 11,4 litri / 100 km graţie tehnologiei Stop-Start.

Designul exterior al noului automobil a fost creat cu ajutorul unor linii atent definite, ele fiind completate de grila de mari dimensiuni a radiatorului, benzile de LED-uri instalate în cadrul blocurilor optice din faţă, aripile solide şi garda la sol suficient de înaltă pentru a facilita deplasarea şi pe suprafeţele neasfaltate.

În plus, Bentayga poate fi echipat pentru prima dată cu frâne carbon-ceramice. Acest sistem de frânare este cel mai mare şi mai puternic oferit până acum de Bentley, discurile de frână măsurând 440 mm în faţă, respectiv 370 mm în spate.

Habitaclul pune la dispoziţia clienţilor o combinaţie unică între luxul modern, materialele de calitate superioară şi tehnologiile avansate, ei având posibilitatea de a opta pentru o configuraţie cu patru, cinci sau şapte locuri.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite