autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Alfa_Romeo_Giulia_1446708841
05 Noiembrie 2015
Alfa Romeo va amana lansarea modelului Giulia Quadrifoglio

Potrivit unor surse din interiorul companiei, Alfa Romeo a hotărât să decaleze apariţia pe piaţă a două automobile importante din gama sa de produse.

Berlina de clasă medie Giulia Quadrifoglio va fi lansată spre vânzare în Europa cu şase luni mai târziu decât s-a anunţat iniţial, adică la mijlocul anului viitor, informează Automotive News Europe. Totodată, primul SUV al mărcii italiene, bazat pe Giulia, nu va putea fi achiziţionat mai devreme de începutul anului 2017, cu o întârziere de nouă luni faţă de primul plan.

Giulia Quadrifoglio ar fi trebuit să sosească în showroom-urile din Europa până la finalul acestui an, ca prim model al familiei Giulia.

Reprezentanţii Alfa Romeo nu au dorit să comenteze această informaţie. În schimb, CEO-ul grupului Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, a declarat acum câteva zile că se va reexamina expansiunea globală a mărcii Alfa Romeo din cauza declinului pieţei din China. Marchionne a adăugat că se vor investi 5 milioane de euro pentru creşterea volumului de vânzări al brand-ului Alfa Romeo la 400.000 de unităţi anual, cu ajutorul a opt vehicule noi, însă investiţia va fi finalizată în 2019 sau 2020.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite