autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
2merc_resize_1442995290
25 August 2015
Prezentare oficiala pentru noul Mercedes-Benz Clasa C Coupe

Constructorul auto german Mercedes-Benz a dezvăluit noul model Clasa C Coupé cu doar o lună înaintea debutului pe care îl va avea în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Comparativ cu vehiculul pe care îl înlocuieşte, noul Clasa C Coupé este cu 95 mm mai lung şi 40 mm mai lat, iar ampatamentul a fost extins cu 80 mm. Se aşteaptă ca el să utilizeze aceeaşi linie de motorizare ca versiunile break şi sedan. Compania a menţionat până acum doar variantele C300 şi C300 4MATIC, despre care a spus că sunt echipate cu un propulsor turbo de 2 litri, pe benzină, capabil să dezvolte 241 CP şi 370 Nm.

Noul Mercedes-Benz Clasa C Coupé dispune de numeroase sisteme de siguranţă şi asistenţă, cum ar fi asistenţa la frânare, camera video cu vedere la 360 de grade, asistenţa activă la parcare, funcţia Adaptive Cruise Control, dar şi abilitatea aerului condiţionat de a funcţiona împreună cu sistemul de navigaţiei prin satelit, astfel încât să fie oprit la intrarea într-un tunel şi redeschis imediat după aceea.

Pe lângă noul Clasa C Coupé, brand-ul german va mai dezvălui, pe 19 august, modelele de top Mercedes-AMG C63 şi C63 S Coupé.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite