autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
3pajero_resize_1442995057
25 August 2015
Noua generatie Mitsubishi Pajero Sport a fost dezvaluita

După o îndelungată campanie de promovare, compania niponă Mitsubishi a prezentat în sfârşit cea mai recentă generaţie a SUV-ului Pajero Sport.

Partea din faţă a modelului de clasă medie adoptă acelaşi limbaj de design „Dynamic Shield” ca Outlander Sport facelift, astfel că beneficiază de numeroase elemente cromate, faruri înguste cu lumini cu LED pentru deplasarea pe timp de zi şi lumini de ceaţă poziţionate în zona inferioară a barei de protecţie.

În ceea ce priveşte interiorul, noul Pajero Sport dispune de scaune din piele, un sistem de infotainment prevăzut cu un ecran suficient de mare, finisaj negru pentru consola centrală şi multiple accente argintii.

Propulsia este asigurată de un motor turbodiesel MIVEC de 2,4 litri, conectat la o transmisie automată cu opt trepte de viteză, creată special pentru noul Pajero Sport. Graţie acestor dotări, se estimează că maşina va dezvolta 154 CP şi un cuplu de 380 Nm sau 181 CP şi un cuplu de 430 Nm.

Comercializarea noului Mitsubishi Pajero Sport va începe în această toamnă, în Thailanda, iar apoi vehiculul va fi disponibil în Australia, Rusia, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa şi America Latină, adică în peste 90 de ţări.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite