autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
1volvo_resize_1437312919
25 Iunie 2015
Noul Volvo XC90 la Casa Auto Iasi -- Decor cu copacei argintii si cristale pentru o masina de exceptie

Showroom-ul Volvo de la Casa Auto s-a îmbrăcat într-o joi seara de mai în haine de sărbătoare şi a primit cu fast zeci de admiratori şi prieteni ai celebrei mărci suedeze, cu ocazia lansării la Iaşi a noului Volvo XC90, în cadrul unei ceremonii festive urmate de cocktail. În week-end, showroom-ul şi-a păstrat „porţile deschise” pentru ca toţi clienţii interesaţi de noul model să aibă ocazia să îl conducă şi să afle detalii despre performanţele şi dotările sale de excepţie.

Cu un decor în întregime alb, punctat din loc în loc cu copăcei argintii şi cristale, precum şi de spectaculoase piese de mobilier luminos, showroom-ul Volvo a devenit scena perfectă pentru expunerea unui autoturism-vedetă, considerat pe bună dreptate noua definiţie a luxului scandinav. Iar superbul XC90 negru dezvelit în cadrul ceremoniei a confirmat pe deplin aşteptările şi a trezit admiraţia celor prezenţi la eveniment. Rând pe rând, oaspeţii au urcat în maşină, au analizat cu atenţie detaliile de echipare şi design, au discutat şi au cerut informaţii de la consultanţii de vânzări.

Prezenţi la lansarea festivă au fost şi fericiţii posesori ai primului XC90 comandat la Iaşi. „Mai avem aproximativ o lună până să primim maşina comandată, aşa că suntem plini de nerăbdare. Poate e greu de crezut, însă noi am făcut comanda şi plata avansului fără să fi văzut sau condus noul XC90, ci bazându-ne doar pe informaţiile pe care le-am adunat. Avem de patru ani un alt Volvo şi am urmărit cu atenţie evoluţia mărcii, fiind în mod special interesaţi de standardul cel mai înalt de siguranţă pregătit la acest model. Ne-am dorit o maşină cu eleganţa discretă şi fină a noului XC90 şi cu toate dotările sale de excepţie. Cât despre interior, el este mult peste media existentă pe piaţă, nu îţi poţi dori mai mult”, a declarat Veronica O., explicând motivele alegerii făcute.

Cea mai sigură maşină a tuturor timpurilor

Impunător, robust şi elegant, Volvo XC90 marchează începutul unei noi ere a mărcii suedeze şi dă viaţă atributelor sale fundamentale: siguranţa, tehnologia ultraperformantă, designul inovator, finisajele de lux. Pe scurt, întruchipează promisiunea Volvo de a face maşini „designed around people”, care oferă un răspuns oricăror aşteptări, exigenţe şi nevoi.

Numeroşi analişti şi specialişti ai industriei auto consideră noul Volvo XC90 cea mai sigură maşină a tuturor timpurilor, însă adevărul este că ea înglobează multe alte atribute şi recorduri speciale: o combinaţie fără egal între putere şi consum eficient, un şasiu complet nou, SENSUS - cel mai modern sistem de control in-car de pe piaţă, cel mai bogat pachet de siguranţă standard din industria auto, ce include şi două sisteme în premieră mondială, sistem de suport automat în trafic, design premium şi interior de lux, precum şi unul dintre cele mai avansate sisteme audio din lume.

„Salutăm la Iaşi lansarea noului Volvo XC90, mai ales că am fost la rândul nostru martori la evoluţia acestei mărci şi am apreciat strategia adoptată în dezvoltare, bazată pe excelenţă, inovaţie şi performanţă fără egal. ştim că Volvo are la Iaşi numeroşi admiratori şi clienţi fideli, iar noi vedem în ei spiritul exigent şi nivelul de aşteptări ale unor adevăraţi cunoscători. Maşinile Volvo şi noul XC90 în special pot fi înţelese cu adevărat doar prin aplecarea minuţioasă asupra tuturor detaliilor de echipare, dotări şi finisaje, iar pentru toţi clienţii care ştiu să aprecieze aceste realizări suntem şi noi pregătiţi cu o echipă excelentă de consultanţi şi de tehnicieni”, a declarat la eveniment Bogdan Piţigoi, preşedintele grupului Tester.

 

 

Casa Auto Iaşi este dealer oficial Volvo din anul 2005, astfel că ceremonia de lansare de joi a marcat şi cei 10 ani de reprezentare la Iaşi a mărcii suedeze, precum şi relocarea showroom-ului Volvo în noul amplasament din Şoseaua Păcurari. Cu un concept revoluţionar şi inovator, Casa Auto este singurul ansamblu auto din Iaşi şi din regiune care reuneşte 9 reprezentanţe de brand, cu servicii integrate de vânzare şi post-vânzare.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite