autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

25 Octombrie 2016

Jaguar E-Pace

25 August 2016

ID va dispune de un head-up display revolutionar

Şeful de design al brand-ului Volkswagen, Klaus Bischoff, a dezvăluit că modelul electric ID va reinventa complet sistemele de instrumente utilizate de vehicule in momentul in care va fi lansat pe piaţă, la finalul acestui deceniu.

25 Decembrie 2011

Colaborare cu Daimler -- Aston Martin ar putea construi modele Maybach

Aston Martin se află in tratative cu Daimler AG privind un potenţial parteneriat prin care constructorul auto britanic ar urma să proiecteze şi să construiască modele Maybach pentru constructorul german.

15 August 2009

International Engine Of The Year 2009 - Volkswagen a intrerupt suprematia BMW

Dupa citiva ani de suprematie BMW, iata ca un alt constructor, tot german, se mindreste ca are cel mai bun motor din lume. In clasa sa, respectivul propulsor este deja obisnuit cu premiile, dar a sosit vremea pentru recunoasterea suprema.

15 August 2009

JD Power 2009 - Toyota Prius ofera cea mai mare satisfactie clientilor

Toyota este si anul acesta lider al clasamentului realizat de catre JD Power, prin care se masoara anual gradul de satisfactie a clientilor in ceea ce priveste autovehiculele detinute. In Franta, Toyota Prius este considerata pentru al treilea an consecutiv

15 Iunie 2008

Motoarele ramin o afacere intre nemti si japonezi

Editia din acest an a prestigiosului concurs, care analizeaza tot ce conteaza in materie de motoare, a fost practic la discretia germanilor de la BMW, care si de aceasta data si-au demonstrat suprematia la acest capitol. Pe linga faptul ca a intrat iarasi in posesia marelui premiu, marca germana a dominat ierarhiile si la alte

  1   2 din 2
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite