autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
honda_portiere
15 Mai 2006
Portiere LSD pentru Honda Civic
Honda Civic straluceste cu infatisarea spilcuita si sportiva, care continua si in interior. Dar ramine loc si pentru imbunatatiri.
LSD da acestei masini un aspect mult mai spectaculos. Aripile sint imbunatatite cu un set de rame Oxigin "Lexor", care inlocuiesc rotile standard, mai mici. Glazura pe prajitura a acestei initiative este supensia KW bobinata formind "aripile". Instalatiile pentru usa LSD vin cu un certificat german TUV garantind ca aripa usilor LSD acopera toate standardele de siguranta.
Comparat cu alte seturi pentru aripile de la portiere, instalatiile LSD facute in Germania sint impresionante datorita producerii in absoluta siguranta si la cel mai mare standard de calitate posibil. In plus, laboratorul de cercetare acreditat de German Kraftfahrtbundesamt (Biroul federal de motoare) a dovedit in testul rezistentei laterale ca solutia LSD patentata in Germania este la fel de sigura ca o usa facuta in productia de serie. Aceasta inseamna ca siguranta ocupantului este garantata de instalatiile LSD pentru portiere, conform regulii 96/27/EG.
LSD se instaleaza foarte usor, fara sa fie nevoie de reparatii. Alta caracteristica importanta este potrivirea perfecta datorata imbunatatirilor tri dimensionale. Instalatiile de usa LSD sint puse direct in punctele unde au fost montate usile originale. Cu instalatiile adaugate, usile neschimbate se deschid mai intii in exterior si dupa aceea se indreapta in sus cu grija si se opresc. Tampoane ajustabile impiedica deschiderea prea larga a usilor sau caderea lor in interior sau exterior. Pentru a inchide usa trebuie doar o apucare simpla. Pe de o parte, solutia LSD va permite sa deschideti usa cu o miscare exterioara cu un unghi de deschidere de aproximativ 30 grade. Pe de alta parte, va permite sa balansati usa in sus si toate acestea fara prea multa forta.
comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite