autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
hunnera
15 Iunie 2006
Chiar si un serif are nevoie citeodata de ajutor german
hunner

Chiar si un serif are nevoie citeodata de putin ajutor din partea Germaniei: cererile iesite din comun ale clientilor sint de-acum o obisnuita a GeigerCars.de, cea mai tare companie din Europa de tuning al automobilelor americane. Dar solicitarea unui serif texan de a-i transforma vehiculul sau de interventie in cel mai rapid Hummer politist reprezinta o provocare deosebita chiar si pentru specialistii de la GeigerCars.de.
Dupa transformarile facute de the GeigerCars.de, cu un motor de 7.0 litri supraalimentat cu 700 CP si un cuplu de 904 Nm, Hummer-ul in alb si negru atinge o viteza maxima de 250 km/h. Masina ar trebui sa fie suficient de rapida pentru serif sa prinda pe orice vitezoman...


Pentru a da crezare girofarului ros-albastru si a sirenei asurzitoare, specialistii in motoare de la GeigerCars.de au instalat un motor V8 supraalimentat, de 7.0 litri, preluat de la Hummer H2. Motorul de inalta performanta de la GeigerCars.de a fost dotat cu o curea de distributie supradimensionata si cu un intercooler generos dimensionat.
Dar asta nu e tot: modificarile motorului includ de asemenea pistoane speciale, un arbore cotit cu o precizie de balanta si tije ale pistoanelor din titaniu.


Sistemul special de admisie cu filtru de aer sport si un sistem de evacuare in intregime din otel inoxidabil de cea mai buna calitate si catalizatori de metal intregesc schimbarea facuta de ingineri.
Motorul de opt cilindri supraalimentat livreaza un output maxim de 700 CP la 5.500 rpm si produce un cuplu de 904 Nm la 4.260 rpm. Puterea este transferata la toate cele patru roti printr-o transmisie automata in patru viteze. In ciuda unei curbe de greutate de 3,1 tone, Hummer-ul de politie H2 de la GeigerCars.de ofera performantele unei masini sport: un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 6,5 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.
Acest nivel de performanta necesita si modificari ale suspensiilor.


Piesele ce capteaza imediat atentia privitorului sint rotile de crom forjat 10Jx28, dintr-o singura piesa, de dimensiuni gigantice, cu cauciucuri Kumho 325/35 R 28. Suplimentar, GeigerCars.de a adaugat suspensii profesionale si brake-tuning. Suspensiile sport au coborit inaltimea SUV-ului cu 105 milimetri, oferind o amortizare mai buna.
Sistemul de frinare de inalta performanta GeigerCars.de, cu discuri de 380 milimetri ventilate si perforate, livreaza o enorma forta de frinare.
Dupa transportarea Hummer-ului de politie 7.0 Kompressor inapoi in SUA, vehiculul va fi echipat cu statii de comunicare ale politiei de inalta tehnologie, ce va servi ca vehicul de interventie pentru seriful districtului.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite