autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
yaris
15 Mai 2006
Caroserie sport la Toyota Yaris YRX

Toyota si-a imbunatatit virful gamei Yaris cu elemente de caroserie sport. Kit-ul consta intr-un spoiler fata, praguri laterale, un eleron spate la partea superioara a lunetei si prize de aer adaugate spoilerului spate. Modelul imbunatatit Yaris YRX in cinci usi are un pret recomandat de 20.590 de dolari (pret care exclude orice fel de taxe), iar cel in trei usi, de 19.390 de dolari.
Introducerea noului Yaris YRX cu elemente sport coincide cu lansarea modelului sedan, aducind oferta Yaris la 14 modele, acest lucru fiind valabil pentru tarile unde se comercializeaza sedanul.


Toate modelele Yaris hatchback sint foarte bine echipate: doua airbag-uri SRS, aer conditionat, controlul electronic al admisiei, directie servo-asistata electric, discuri de frina de 14 inch, ABS, EBD si asistare a fortei de frinare (Brake Assist).
Echipamentul standard include inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri si oglinzi electrice, sistem de sunet compatibil MP3, instrumente de bord si ceas digitale si o roata de rezerva de dimensiuni normale.
Virful de gama YRX dispune de un motor de 1,5 litri VVT-i, care poate fi cuplat la cutie de viteze manuala in cinci trepte sau o cutie automata asistata electronic cu patru trepte cu ghidaj al manetei schimbatorului de viteze.


Yaris YRX mai dispune de jante de aliaj de 15 inch, reglarea coloanei de directie pe inaltime si profunzime, volan imbracat in piele cu comenzi pentru instalatia audio, minerul schimbatorului de viteze imbracat in piele, magazie cu 6 CD-uri, buzunare pe spatarul scaunelor din fata, un sertar de depozitare sub scaunul pasagerului din dreapta si lampi de ceata. Mai este disponibil un pachet de optiuni pentru YRX: un pachet de siguranta redimensionat, constind in airbag-uri laterale pentru locurile din fata, airbag-uri cortina intre montantii fata-spate si airbag-uri pentru genunchii soferului.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite