autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
mercedes m class baed brabus widestar
15 Martie 2009
Brabus prezinta pachetul Widestar pentru noul M Klasse
mercedes m class baed brabus widestar
mercedes m class baed brabus widestar

Brabus este unul dintre numele sonore din lumea tuningului. Compania germana lucreaza foarte bine cu Mercedes Benz, iar de aceasta data s a concentrat asupra gamei M Klasse, proaspat revizuita. Incepind de la virf, Brabus s a ocupat de ML 63 AMG facelift, pe care il numesc acum Brabus B63S.


Puterea a fost marita la 550 CP, pe masura suspensiei sport modificate. Brabus B63S are nevoie de numai 4,9 secunde pentru a atinge suta de kilometri pe ora cu start de pe loc. B63S beneficiaza de jante masive de 23 inch, iar dimensiunea pneurilor este 315/25 R 23. Suspensia AIRMATIC coboara garda la sol cu pina la 30 de milimetri pentru a imbunatati stabilitatea in regim de viteza.


Si la exterior au fost efectuate modificari, vizibile prin body kit ul Brabus Widestar. Schimbarile includ spoilere fata si spate modificate, o noua bara de protectie fata, difuzor spate integrat si sistem de evacuare Brabus din otel inoxidabil, cu patru tevi de esapament cromate.
Upgrade ul Brabus nu se limiteaza insa doar la versiunea AMG. Si alte versiuni ML vor dispune de surplusul de putere. ML 280 CDI, de exemplu, vine cu 52 CP in plus, ML 320 CDI ajunge la 272 CP, iar ML 420 CDI   350 CP si 700 Nm. ML 420 CDI poate sprinta de la 0 la 100 km/h in numai 6 secunde.


Nu au fost uitati nici fanii motoarelor pe benzina. ML 350 dispune de 287 CP, in timp ce ML 500 beneficiaza de o cilindree marita la 6,1 litri, pentru a produce 462 CP.
Nici interiorul nu a fost neglijat. Exista o serie de semne care indica un ML diferit fata de versiunea standard. Logo urile Brabus, interiorul integral din piele, componentele din fibra de carbon confera masinii un plus de individualism.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite