autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
caterham-seven
15 Iulie 2007
Caterham celebreaza 50 de ani cu pachetul exclusiv Anniversary
caterham-seven

Ca parte a celebrarii jubileului de aur, iconicul Caterham Seven poate fi acum achizitionat cu un pachet optional exclusiv Anniversary.


Disponibil doar la masinile Caterham comandate in 2007, oferta fiind limitata la 50 de unitati, proprietarii vor avea de ales dintre doua scheme de culori diferite, ambele avind un motiv auriu izbitor.
Optiunile de culoare sint argintiu metalic platinat (Platinum Silver Metallic) cu o banda dubla aurie-neagra aniversara, sau schema inversa cu vopsea neagra-safir metalica (Sapphire Black Metallic) cu benzi aurii-argintii. Pachetul de editie limitata Anniversary mai include o grila "7" din aur, scaune din piele cu detalii aurii, un certificat inseriat de editie speciala si o placa de bord, plus spitele jantelor aurite, imprimeuri "50th Anniversary" si o insigna Union Jack.


Mai mult, cumparatorii vor primi o copie speciala semnata a cartii recent reeditate "Cei 7 magnifici" de Chris Rees.
Drept recunoastere a lansarii originalului model 7 a lui Colin Chapman din 1957, pachetul aniversar va costa doar 1.957 lire inclusiv TVA.


Pachetul Anniversary este disponibil acum pentru comanda la gama completa de Caterham 7, inclusiv noua gama de masini motorizate de Ford Sigma. Pe linga adaugarea optiunii Pachet Aniversar la gama, fiecare masina noua fabricata in 2007 va avea o emblema pe capota -- 50th Anniversary -– si va beneficia de acoperirea pe 12 luni a unei RCA standard.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite