autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
 Novitec Rosso prezinta noul TuLesto Supercar
15 Mai 2009
Novitec Rosso prezinta noul TuLesto Supercar
 Novitec Rosso prezinta noul TuLesto Supercar
 Novitec Rosso prezinta noul TuLesto Supercar
Novitec TuLesto spera sa fie un supercar ceva mai subtil decit monstrii alcatuiti din bucati de muschi adunate intr un singur ansamblu. La urma urmei, Novitec este un tuner Ferrari si sarbatoreste cea de a 20 a aniversare cu aceasta masina. In mod surprinzator insa, in materialul de presa Novitec nu mentioneaza cit de mult din aceasta masina este Ferrari. Prin urmare va trebui sa asteptam mai multe detalii inainte de a trage concluzii.

Ceea ce stim insa este ca TuLesto a fost proiectat cu ajutorul Luca Serafini Stile, un studio de design din Modena, Italia, si construit la facilitatea de asamblare Novitec din Stetten, Germania, in landul Bavaria. Masina dispune de un layout cu doua locuri si propulsor asezat central si... seamana foarte mult cu un Ferrari.

Propulsorul este un V8 de 4,4 litri care produce 777 CP la 8.200 rpm si 727 Nm la 6.300 rpm. Cintarind in jur de 1.260 kg, raportul putere/greutate este de numai 1,62 kg/CP. Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza 3,4 secunde, iar in 22,6 secunde TuLesto atinge deja 300 km/h. Viteza maxima este de 350 km/h.

Pe linga folosirea fibrei de carbon, a aluminiului si jantelor de 20 inch din aliaj usor pentru a mentine greutatea redusa, habitaclul dispune de elemente din fibra de carbon pe bord si consola centrala.
Vor fi produse numai 11 exemplare TuLesto, care vor fi dedicate clientilor "fideli".
comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite