autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
GTA Concept, lansat in 99 exemplare
15 Mai 2009
GTA Concept, lansat in 99 exemplare
GTA Concept, lansat in 99 exemplare
GTA Concept, lansat in 99 exemplare

Primul supercar spaniol va fi lansat oficial la sfirsitul lunii aprilie. Construit de GTA Motors, numele real al lui GTA Concept va fi dezvaluit la data lansarii. Seria va fi limitata la 99 unitati ale supercarului cu doua usi.


GTA Concept este propulsat de un motor V12, care produce 780 CP si 920 Nm. Acesta foloseste o cutie de viteze secventiala cu 7 rapoarte, cu padele montate pe volan.
Dupa trei ani de dezvoltare, GTA Motors a efectuat programul de testare al bolidului, care a fost declarat un succes. Datele dezvaluite indica sprintul de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3 secunde si o viteza maxima de 350 km/h.


Pneurile Pirelli P Zero 255/35   fata, 335/35   spate au fost dezvoltate special pentru GTA. Sistemul de frinare dispune de discuri ventilate carboceramice si ABS.
Sistemul de suspensie este de tip dublu brat triunghiular si poate fi ajustat pentru a ridica sau cobori garda la sol. Sasiul este construit dintr o combinatie de kevlar, fibra de carbon si titaniu. Plafonul panoramic este asamblat din fibra de sticla si dispune de un sistem de iluminare a interiorului cu cristale lichide.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite