autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Bewerp Savage Rivale Roadyacht GTS
15 Aprilie 2009
Bewerp va prezenta Savage Rivale Roadyacht GTS la Amsterdam
Bewerp Savage Rivale Roadyacht GTS
Bewerp Savage Rivale Roadyacht GTS

Daca cineva ar spune ca va prezenta o masina pe 1 aprilie, la ce v ar duce gindul? Cu siguranta, doar o minciuna elaborata, dar Emile Pop si Justin de Boer, fondatorii companiei olandeze Bewerp, probabil ca n au avut timp in alta zi pentru prezentarea masinii. Noul Savage Rivale Roadyacht GTS va debuta la AutoRai, in Amsterdam, chiar de Ziua Pacalelilor.


Desi masina nu incearca sa pacaleasca pe nimeni, e posibil sa ii incurce putin pe cei care vor incerca o definitie a conceptului. De exemplu, se vrea a fi un supercar, dar in schimb este un coupe cu patru usi, de aceea ar putea fi incadrata ca "GT". De asemenea, va fi un coupe cabriolet, pentru ca va beneficia si de un hardtop retractabil. Si, daca tot nu era de ajuns, mai vine si cu "scissor doors".


Motorul acestui supercar va fi acelasi de la Chevrolet Corvette Z06, un LS7 cu opt cilindri in V supraalimentat. Este posibil ca Bewerp sa inlocuiasca propulsorul cu un LS9, de la Corvette ZR1, dar pentru a proteja transmisia puterea va fi cel mai probabil limitata la 601 CP, iar cuplul la 750 Nm. Puterea va fi transmisa la rotile spate prin intermediul unei cutii de viteze automate.
Prezentarea oficiala va avea loc cel mai probabil pe 1 aprilie, dar adevarata gluma pare a fi prezenta la Salonul Top Marques din Monaco.

Desi cei de la Bewerp spun ca vor fi prezenti in Principat, site ul oficial al evenimentului nu ii include pe olandezi pe lista celor prezenti. Lucrurile s ar putea schimba insa in zilele urmatoare.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite