autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lexus LF-A - Teste la Nurburgring
15 Mai 2009
Lexus LF-A - Teste la Nurburgring
Lexus LF-A - Teste la Nurburgring
Lexus LF-A - Teste la Nurburgring

Lexus LF A a fost surprins din nou de catre fotografii spion. Supercar ul japonez a fost spionat pentru prima data in 2009, pe circuitul de la Nurburgring.


Pentru aceasta sesiune de teste, Lexus a expus un LF A cu prize de aer si difuzor spate noi. Schimbarile ar putea fi valabile doar pentru cea de a 56 editie ADAC Westfalenfahrt. La cursa de patru ore vor lua parte pilotii Hiromu Naruse, Minoru Takaki si Yoshinobu Katsumata. Cei trei piloti vor incerca sa apere victoria obtinuta anul trecut de LF A la clasa SP8.


Pilotul de teste Toyota Hiromu Naruse este coordonatorul acestui proiect. Naruse activeaza in cadrul Toyota de 46 ani, atragindu si supranumele de "Nur Meister", pentru titulatura de "One and Only Master Craftsman" primita pentru rolul sau in industria auto. Portofoliul sau include modele precum Toyota 7, 2000GT, MR 2, MR S si Supra.


Programat sa debuteze la Salonul Auto de la Tokio din octombrie, Lexus LF A este asteptat sa dispuna de un propulsor V10 cu peste 600 CP. Cu structura din fibra de carbon, timpul preconizat pentru sprintul de la 0 la 100 km/h este sub 4 secunde, in timp ce viteza maxima va depasi 330 km/h.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite