autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Hyundai Tucson - Mai mult crossover decit SUV
15 Martie 2009
Hyundai Tucson - Mai mult crossover decit SUV
Hyundai Tucson - Mai mult crossover decit SUV

Hyundai Tucson a fost spionat in teste "la rece" in nordul Europei. Noul Hyundai Tucson va imparti din nou platforma cu Kia Sportage. Dar noul design pare a fi mai mult orientat spre crossover decit spre SUV, cu un look mai putin greoi, in favoarea unor linii mai fluide.
Actuala generatie Hyundai Tucson dispune de un motor de 2 litri in 4 cilindri si un V6 de 2,7 litri pe benzina, precum si un Diesel de 2 litri. Dar este de asteptat ca Hyundai sa se limiteze strict la layout ul in patru cilindri pentru urmatorul model.


Este de asteptat ca Hyundai sa introduca in gama un agregat de 2 litri in patru cilindri turboalimentat, care va produce in jur de 200 CP. Constructorul sud-coreean dezvolta in acelasi timp si o varianta hibrid in tandem cu acest propulsor, dar e putin probabil ca un Tucson hibrid sa fie disponibil inca de la lansarea care va avea loc in decursul acestui an.
Ca motor entry level, este asteptat noul agregat de 2,4 litri in 4 cilindri Theta II, care produce 175 CP. Tucson va beneficia cel mai probabil de o transmisie automata.


O versiune cu tractiune integrala, cu sistem de control al cuplului Borg Warner, se afla pe lista de optiuni a modelului curent si ar trebui sa ramina disponibila si pentru generatia viitoare.

 

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite