autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Ford Mondeo - Teste de iarna
28 Martie 2010
Ford Mondeo - Teste de iarna
Ford Mondeo - Teste de iarna
Noi imagini spion cu Ford Mondeo face-lift au apărut cu câteva săptămâni înainte de prezentarea oficială la Salonul Auto de la Geneva. Noul model a fost spionat în timpul testelor de iarnă pe autostrada europeană E45, care se întinde de la graniţa Suediei cu Finlanda, până în sudul Siciliei.

Modelul surprins, propulsat de un motor TDCi, a trecut cel puţin printr-un moment greu: maşina pare a fi zgâriată şi uşor îndoită în partea de jos a uşii spate.

În conformitate cu filosofia de design Kinetic, inginerii Ford au adus uşoare modificări spoilerului faţă. Prototipurile încă mai ascund detaliile de design sub camuflaj, deci posibilitatea integrării unui sistem de iluminare cu LED-uri nu este exclusă. Vehiculele aflate în teste par să indice de asemenea că noul model va avea oglinzi laterale noi, precum şi lămpi spate cu LED-uri. Este de asemenea posibil ca bara de protecţie spate să suporte câteva modificări. De asemenea, şi în interior se anticipează unele schimbări.

În plus, Ford Mondeo face-lift va primi în gama de motorizări şi noul propulsor de 2 litri Ecoboost cu 200 CP conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj în şase rapoarte, precum şi Diesel-ul TDCi Duratorq de 2 litri. Acesta din urmă va fi disponibil în versiunile cu 113, 138 sau 160 CP. Eventual, oferta ar putea include şi un propulsor de 1,6 litri Ecoboost, cu 180 CP.
comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite