autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Renault-Captur-2018-1600-04_resize_1500799016
25 Iunie 2017
Premiere in segment pe Noul Renault Captur

Crossover-ul urban cu cele mai bune vânzări din Europa în 2016 (215.670 de unităţi), se reinventează prin design şi tehnologie, menţinând totuşi caracterul practic. El va fi disponibil clienţilor din România începând din luna iunie, dar comenzile se pot înregistra deja la distribuitorii autorizaţi la preţuri de pornesc de la 13.100 euro (TVA inclusă).

Captur menţine elementele esenţiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanţe. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse, iar clienţii pot alege acum dintre peste 30 de combinaţii diferite pentru a-şi personaliza propria maşină şi trei versiuni de echipare: Life, Zen şi Intens.

Captur a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată. Bara de protecţie include noi elemente de design, care subliniază personalitatea aventurieră. Totodată, Captur îşi păstrează caracteristicile cele mai practice, inclusiv sertarul Easy Life şi tapiţeria detaşabilă.

Pentru prima dată în segmentul său, Renault oferă sistemul de avertizare asupra unghiului mort „Blind Spot Warning” şi sistemul „Easy Park Assist”, ambele disponibile pe versiunile superioare. Pentru o experienţă acustică unică, printre opţionale găsim şi calitatea premium oferită de Bose® Sound System.

Cu patru tipuri de motoare, diesel şi benzină, Noul Captur permite tuturor clienţilor să aleagă soluţia potrivită. Versiunile diesel disponibile sunt: dCi 90 (disponibil cu transmisie manuală sau transmisie automată) şi dCi 110 cuplat cu o cutie manuală cu şase trepte. Echipat cu Stop & Start şi sistemul de recuperare a energiei la frânare şi decelerare, acest motor are o putere de 110 CP la 4.000 rpm şi un cuplu de 260 Nm la 1.750 rpm. Motorul de 110 CP dCi se bazează pe o nouă arhitectură turbo cu inerţie redusă, permiţând un timp de răspuns foarte scurt, la turaţii joase.

Pentru versiunile pe benzină Renault propune Energy TCe 90 cu transmisie manuală şi TCe 120 cu transmisie manuală sau automată. În plus faţă de cutia automată EDC cu dublu ambreiaj, această cutie manuală este dedicată clienţilor cu un buget mai mic şi care îşi doresc să aibă un control complet asupra modului de a conduce. Bazat pe tehnologia injecţiei directe, a sistemelor turbo şi Stop & Start, motorul livrează 205 Nm la 2.000 rpm.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite