autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
3porsche_resize_1511884686
25 Octombrie 2017
Porsche prezinta Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Porsche îşi extinde gama de modele hibride cu ajutorul unei versiuni hibride plug-in pe care o include în linia Panamera Sport Turismo.

Noul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este echipat cu un motor V8 de 4 litri şi o unitate electrică, dezvoltând împreună 680 CP şi un cuplu maxim de 850 Nm, suficient pentru a permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde şi atingerea unei viteze de până la 310 km/h.

Consumul mediu de combustibil, calculat conform ciclului NEDC (New European Driving Cycle), este de 3 litri/100 km, iar cel de energie electrică ajunge la 17,6 kWh/100 km. Autonomia electrică anunţată de Porsche este de 49 km, în timp ce viteza maximă atinsă în acest mod de rulare este de 140 km/h.

Tehnologia hibridă plug-in este conectată la o transmisie PDK în opt rapoarte care direcţionează puterea către toate cele patru roţi prin intermediul sistemului de tracţiune integrală Porsche Traction Management (PTM).

O inovaţie unică în segmentul din care face parte noul Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este eleronul instalat în continuarea plafonului, care se ajustează în trei unghiuri diferite, în funcţie de situaţia de deplasare şi de setările făcute de şofer.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite