autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Volkswagen-Polo-2018-1600-03_resize_1503242666
25 Iulie 2017
Noul Volkswagen Polo -- A sasea generatie

Brand-ul german Volkswagen a prezentat, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Berlin, noul model Polo, pe care l-a înzestrat cu un design modern, un interior mai spaţios, motoare mai eficiente şi sisteme avansate pentru asistenţa şoferului. Graţie celor peste 14 milioane de unităţi vândute până acum, Volkswagen Polo este unul dintre cele mai populare vehicule compacte din lume.

Automobilul este disponibil acum doar în configuraţie cu patru uşi, este mai mare decât predecesorul său, oferă mai mult spaţiu atât pentru şofer, cât şi pentru pasageri, iar volumul portbagajului a crescut de la 280 la 351 de litri.

Pe lângă nivelurile de echipare Trendline, Comfortline şi Highline, Volkswagen le permite clienţilor să opteze şi pentru ediţia specială Polo Beats (care include un sistem audio de 300 de waţi) sau pentru varianta sportivă Polo GTI (echipată cu un motor care dezvoltă 200 CP).

Punerea în mişcare va fi asigurată de unităţi diesel sau pe benzină, Euro 6, capabile să livreze între 65 CP şi 150 CP, precum şi de un propulsor 1.0 TGI care funcţionează pe baza gazului natural şi produce 90 CP.

Habitaclul beneficiază de o nouă generaţie de sisteme de infotainment, însoţite de ecrane cu diagonala cuprinsă între 6,5 şi 8 inch.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite