autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Volkswagen-Arteon_R-Line-2018-1600-0b_resize_1500798921
25 Iunie 2017
Noul Volkswagen Arteon poate fi comandat in Romania

Pre-vânzările noului Arteon au fost demarate în România. Disponibile la comandă şi configurate la lansare sunt cele mai puternice două motoare pe benzină şi Diesel – un TSI care oferă 280 CP şi un TDI bi-turbo care produce 240 CP. Ambele versiuni de top sunt furnizate standard cu o cutie de viteze cu două ambreiaje (DSG) şi tracţiune integrală 4Motion.

Noul Arteon este conceput pentru a încânta clienţii cu combinaţia sa de design estetic, carismă sportivă, o flexibilitate excelentă şi un spaţiu generos. Alte aspecte care pot fi considerate puncte forte în orice clasă de vehicule includ un spaţiu excelent pentru picioare în partea din spate şi un spaţiu pentru bagaje de 563 până la 1.557 litri.

Pe partea pur tehnică, noul Volkswagen se remarcă prin tracţiune faţă şi tracţiune integrală, plus display-uri digitalizate şi controale. Alte caracteristici includ un Display Activ de Informare (instrumente digitalizate complet şi programabile), un display head-up şi noul sistem multimedia Discover Pro cu un ecran de sticlă de 9,2 inch şi control prin gesturi.

Sistemele inovatoare de asistenţă a şoferului şi convenienţă Arteon se potrivesc perfect cu conceptul general. Trei dintre noile sale tehnologii ilustrează acest lucru. Cea mai nouă generaţie de Adaptive Cruise Control (ACC - control adaptat al vitezei de croazieră) ia în considerare acum limitele de viteză şi informaţiile privind rutele şi reglează automat viteza de conducere în mod corespunzător. Datorită datelor rutiere şi ale sistemului noile lumini dinamice la viraje cu controlul predictiv al fasciculului anticipează atunci când se apropie o curbă şi o luminează înainte ca şoferul să ajungă în curbă.

Cea de a doua generaţie de Emergency Assist (Asistenţă de urgenţă) oferă mai multă siguranţă: în cazul în care conducătorul auto devine incapabil din motive de sănătate, sistemul nu numai că încetineşte maşina în limitele de sistem, dar acum, o şi dirijează către banda de mică viteză, în funcţie de trafic.

Împreună cu versiunea de bază de înaltă calitate, gran turismo va fi disponibil în două linii de echipare exclusive: „Elegance” şi „R-Line”. Configuraţia standard a Arteon Elegance este axată foarte mult pe un aspect rafinat. Între timp, Arteon R-Line pune chiar mai mult sportivitatea în centrul configuraţiei vehiculului - aşa cum este tipic pentru toate modelele Volkswagen R-Line. Pe baza diferitelor orientări ale acestor două linii de echipare, modelul de caroserie în două volume poate fi personalizat pe scară largă. Gama de dotări opţionale include caracteristici cum ar fi o trapă panoramică cu înclinare/glisantă, aer condiţionat automat cu reglare pe 3 zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului şi filtru de alergeni), scaune faţă cu masaj, volan multifuncţional încălzit şi două tonuri de piele nappa pentru interior.

Preţurile pentru Arteon (în România), în combinaţie cu cele mai înalte două niveluri de putere la ieşire 280 CP (TSI) şi 240 CP (TDI) pornesc de la 44.614 euro (inclusiv TVA) şi respectiv 43.014 euro (inclusiv TVA).

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite