autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
2mercedes_resize_1445584311
25 Septembrie 2015
Noul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio

Constructorul auto german Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noul model Clasa S Cabrio, despre care spune că este cel mai frumos şi mai exclusivist membru al Clasei S din toate timpurile.

Vehiculul a avut ca sursă de inspiraţie Clasa S Coupé dar, spre deosebire de acesta, dispune de un plafon retractabil format din trei straturi ale unui material care oferă protecţie acustică şi este oferit în patru culori diferite: negru, bleumarin, bej şi roşu închis. Plafonul poate fi închis ori deschis în aproximativ 20 de secunde, la viteze de până la 60 km/h.

Interiorul primeşte un nou sistem de climatizare Thermotronic, prin intermediul căruia li se promite tuturor pasagerilor că vor avea o călătorie plăcută, indiferent dacă plafonul este deschis ori închis. În plus, maşina poate fi echipată opţional cu pachetul Warmth Confort care include volan, scaune şi cotiere încălzite.

Versiunea entry-level S500 Cabrio este pusă în mişcare de un motor V8 twin-turbo de 4,7 litri care dezvoltă 455 CP şi un cuplu de 700 Nm. Clienţii pot alege şi variantele S63 AMG Cabrio şi S63 AMG 4MATIC Cabrio propulsate de un motor V8 twin-turbo de 5,5 litri care generează 585 CP şi un cuplu de 900 Nm. Datorită acestei unităţi, derivata cu tracţiune integrală accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde şi atinge viteza maximă de 250 km/h, limitată electronic.

Mercedes-Benz Clasa S Cabrio va putea fi comandat, în Germania, începând cu luna decembrie, iar primele livrări vor fi efectuate în primăvara anului viitor.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite