autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
sorento_resize_1411307940
25 August 2014
Noul Kia Sorento

Kia a prezentat oficial noul crossover Sorento, al cărui debut public este programat să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Paris, după cel de la sfârşitul lunii august, din ţara sa de origine.

Autovehiculul dispune de o grilă a radiatorului proeminentă, susţinută de sigla mare instalată pe mijloc şi farurile cu aspect uşor alungit. În plus, el beneficiază de numeroase elemente din plastic, accente cromate şi un eleron montat deasupra lunetei. Imaginile cu interiorul maşinii nu au fost relevate încă, dar Kia susţine că trebuie să ne aşteptăm la un habitaclu mai încăpător, cu multe funcţii inovatoare.

Noul Sorento măsoară 4.780 mm lungime, 1.685 mm înălţime şi se deplasează pe un ampatament cu 80 mm mai mare decât cel al predecesorului său, respectiv 2.780 mm. Printre opţiunile de motorizare s-ar putea număra o unitate de 2,4 litri în patru cilindri şi alta V6 de 3,3 litri, ambele pe benzină, alături de propulsoarele Diesel CRDi de 2 litri şi 2,2 litri. De asemenea, va exista şi o nouă versiune hibridă.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite