autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
1mazda_resize_1500798443
25 Iunie 2017
Noua generatie Mazda CX-5 a sosit in Romania

Noul CX-5 este disponibil, la fel ca şi generaţia anterioară, în cinci niveluri de echipare - Emotion, Challenge, Attraction, Revolution şi Revolution Top - în combinaţie cu motorizări pe benzină sau diesel şi transmisie manuală sau automată la preturi ce pornesc de la 22.490 de euro. Noua versiune include standard faruri LED cu spălător, pilot automat, banchetă spate cu spătar ajustabil, asistent inteligent avansat de frânare în oraş (SCBS) şi sistemul unic Mazda G-Vectoring Control, destinat îmbunătăţirii comportamentului maşinii în viraje. În funcţie de nivelul de echipare clienţii vor beneficia de volan încălzit, parbriz degivrat în zona ştergătoarelor, jante de aliaj de 19 inch, sistem audio premium Bose® cu 10 difuzoare, ecran color tactil de 7 inch, centru de comandă HMI, pachet complet de lumini LED, precum şi smart key sau cameră video pentru marşarier şi senzori parcare faţă-spate.

În plus, varianta Revolution Top include numeroase elemente de confort şi siguranţă: scaune faţă reglabile electric şi scaun şofer cu memorie, tapiţerie din piele, scaune spate încălzite, pilot automat cu funcţie de oprire completă Stop&Go (doar pentru transmisie automată) şi head-up display color cu proiecţie pe parbriz.

Modelul este disponibil cu mai multe variante de motorizare: benzină SKYACTIV-G de 2 litri, care livrează 165 CP în varianta cu tracţiune faţă, respectiv 160 CP cu tracţiune integrală, şi un propulsor diesel SKYACTIV-D de 2.2 litri în două derivate, de 150 şi 175 CP. Toate motoarele pot fi conectate la variante îmbunătăţite ale transmisiilor SKYACTIV-MT şi SKYACTIV-Drive, ambele cu şase trepte. CX-5 vine şi cu o nouă generaţie a sistemului de tracţiune integrală i-ACTIV, care utilizează un nou tip de rulmenţi pentru a optimiza performanţele. Modelul preia de la varianta curentă sistemul i-STOP, iar de la Mazda6 sistemul i-ELOOP, de captare a energie de frânare, ambele contribuind semnificativ la reducerea consumului.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite