autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
2017-yaris-bitone-04_resize_1500798630
25 Iunie 2017
Noua Toyota Yaris merita descoperita dincolo de aparente

Toyota anunţă lansarea noului model Yaris în România, model care vine în întâmpinarea cumpărătorului cu noutăţi în ceea ce priveşte gama de motorizări şi nivelul de dotare. În cadrul programului de dezvoltare a noului model au fost introduse peste 900 de noi componente, în urma unei investiţii de 90 de milioane euro. Unicul hibrid integral şi unul dintre cele mai sigure modele din segmentul său, echipat cu pachetul de siguranţă activă Toyota Safety Sense din standard, noul Yaris este o maşină care trebuie descoperită dincolo de aparenţe.

Opţiunile de motorizare oferite clienţilor au fost suplimentate cu un nou motor de benzină de 1.5 litri. Noua unitate produce cu 10% mai multă putere şi cuplu decât generaţia anterioară de 1.33 litri şi reduce consumul cu până la 12%.

Yaris Hybrid rămâne o propunere unică în acest segment şi deţine o cotă de peste 52% în vânzările totale, fiind cea mai bine vândută versiune hibridă a mărcii în România. Pentru oportunitatea acordată clienţilor de a experimenta călătorii rafinate, relaxate şi intuitive, inginerii s-au concentrat şi pe creşterea silenţiozităţii, în special în timpul accelerării, precum şi pe măsuri de îmbunătăţire a dinamicii.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite