autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
MCV_Stepway1_resize_1492950634
25 Martie 2017
Noua Dacia Logan MCV Stepway -- Acum sunt 4

Dacia a prezentat pe 7 martie la Salonul Auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului MCV. În plus, la standul mărcii a fost expusă în premieră o nouă serie limitată disponibilă pe modelul Duster şi pe întreaga familie Stepway.

Dacia anunţă lansarea, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, a noului Logan MCV Stepway. După Sandero, Lodgy şi Dokker, Logan MCV dispune de acum, la rândul său, de o versiune Stepway, cu un aspect inspirat de universul crossover. Gama Stepway s-a afirmat în timp ca un succes al mărcii Dacia datorită elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Logan MCV Stepway propune, la rândul său, un design modern şi atrăgător.

Aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălţată cu 50 mm, cât şi de protecţiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, precum şi de calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster. La interior regăsim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway oferă un spaţiu generos pentru toţi ocupanţii săi şi pentru bagajele acestora, volumul portbagajului, 573 de litri, situându-se la cel mai bun nivel din segment.

Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât şi la uzina de la Tanger, din Maroc.

Salonul de la Geneva a oferit totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi Logan MCV) precum şi pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcţie de ţară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanţe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, şi Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiţerie interioară specifică, precum şi o serie de ornamente interioare în nuanţa cuprului.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite