autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
DSC_2543_resize_1440320236
25 Iulie 2015
Caravana Nissan Live Experience 2015 -- Adrenalina, placere si amintiri frumoase pentru participanti

Evenimentul marca Nissan ce a avut loc la mijloc de iulie la Iaşi, în parcarea Era Shopping Park, a trezit din plin interesul participanţilor, având combinaţia perfectă de maşini performante, oferte atrăgătoare, premii, surprize şi bună dispoziţie.

Peste 300 de persoane au răspuns invitaţiei şi peste 100 de sesiuni speciale de test-drive s-au derulat în cele trei zile de eveniment. „Să conduci un Nissan Juke Nismo RS este o experienţă extraordinară. M-am simţit, cu adevărat, într-o maşină de curse. A fost super tare”, a mărturisit unul dintre fericiţii beneficiari ai test-drive-ului de 30 de minute la volanul modelului sport.

Pe lângă adrenalina şi spiritul de aventură oferite „la pachet” de cei 220 CP şi echiparea sport ale lui Nismo RS, participanţii s-au delectat inclusiv cu experienţe off-road la volanul unui X-Trail full options. Trapa de tavan de tip panoramic, deschisă după dorinţă de către şofer, amplifică plăcerea de a conduce această maşină puternică şi agilă, cu o excelentă ţinută de drum indiferent de teren sau circumstanţe.

De asemenea, şi râvnitul Qashqai a depăşit aşteptările participanţilor, atât varianta diesel cât şi cea pe benzină impresionând prin stabilitate, confort şi dotări de ultimă generaţie. Drept dovadă, două comenzi pentru superbul model au fost semnate imediat după caravană cu echipa de vânzări Nissan Iaşi.

Pentru a întregi experienţa participanţilor la caravana de anul acesta, Nissan a pus la bătaie o vacanţă de 5 stele în Delta Dunării, la volanul unui Nissan Nismo RS, şi o serie de premii speciale pentru cei care au completat formularul de test-drive disponibil la locul evenimentului.

Întreaga acţiune a fost o ocazie de distracţie şi amuzament inclusiv pentru copii, care au primit drept amintire baloane Nissan şi plimbări cu maşina aleasă de ei.

La capătul a trei zile de emoţii, adrenalină şi plăcerea pură de a conduce, echipa Caremil – Nissan mulţumeşte clienţilor săi şi celor care au dat viaţă întregului eveniment şi pregăteşte noi surprize şi oferte speciale pentru intervalul următor.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite