autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Honda-CR-V_EU-Version-2015-1600-03_resize_1492954131
25 Martie 2017
VHonda CR-V -- Construit pentru aventura

Reprezentanţii Honda de la Casa Auto Iaşi au croit o ofertă seducătoare pentru fanii mărcii aflaţi în căutarea unei maşini puternice şi practice, flexibilă şi dotată cu tehnologii inteligente. O maşină care împărtăşeşte spiritul de aventură, oferă libertate şi asigură nevoile de confort prin pachetul de echipare premium inclus în ofertă: tapiţerie din piele, plafon panoramic, hayon cu acţionare electrică, faruri cu xenon, oglinzi rabatabile electric din cheie şi sistem de climatizare automat pe două zone. În plus, reprezentanţa Honda din Iaşi garantează cât mai multe drumuri fără griji prin garanţia de 5 ani sau în limita a 160.000 km.

Design dinamic şi contemporan

Modelul CR-V are o formă contemporană, scoasă în evidenţă de grila îndrăzneaţă şi dinamică, de farurile aerodinamice şi integrate, precum şi de jantele aero din aliaj 18”. Aşadar, indiferent de locurile în care ajungeţi, pe drumuri de munte sau pe autostradă, vă veţi încadra întotdeauna în peisaj.

Detalii de design precum ornamentele cromate şi ornamentele barei de protecţie conferă personalitate, marginile curbate ale oglinzilor retrovizoare sunt în armonie cu designul general, reducând, de asemenea, punctele moarte din jurul autovehiculului. Designul dramatic al geamurilor oferă vizibilitate completă, permiţându-vă nu doar să vedeţi în exterior, dar oferind şi plăcerea de a fi văzuţi.

Confort în detalii
Alegerea materialelor pentru tapiţeria scaunelor, din piele de culoare neagră sau bej, oferă o senzaţie de calitate premium. Scaunele inovatoare cu rabatare dintr-o singură mişcare creează mai mult spaţiu şi confort. Prin simpla acţionare a manetei din spate sau a mânerului din partea laterală a scaunului pasagerului, scaunele posterioare se rabatează creând instantaneu o bază netedă, deschizând un spaţiu în portbagaj de 1.146 litri.

Bine echipat şi bine gândit

Desenat în mod rafinat, spaţios şi intuitiv, habitaclul modelului CR-V se asigură că fiecare funcţie este poziţionată exact acolo unde aveţi nevoie pentru a deţine în permanenţă controlul. Planşa de bord elegantă foloseşte cea mai avansată tehnologie expusă în cele mai simple moduri, poziţionând informaţiile esenţiale chiar la vedere, pentru a fi uşor de citit.

Display-ul (i-MID) ce vă oferă informaţii utile despre călătorie poate fi acţionat instinctiv prin intermediul butoanelor de pe volan, iar noul sistem Honda CONNECT, oferă controlul total, printr-un ecran tactil ce poate fi controlat prin acţiuni similare unui smartphone. Ecranul de 7 inch al sistemului Honda CONNECT poate fi personalizat cu fotografiile dumneavoastră favorite.

Tehnologie avansată, eficienţă adevărată
Inovatorul motor 1.6 i-DTEC disponibil pe modelul CR-V cu tracţiune integrală dezvoltă 160 CP. Cea mai avansată cutie automată cu 9 trepte de viteză înseamnă că raportul adecvat este disponibil în permanenţă, accelerarea şi decelerarea fiind line, îmbunătăţind răspunsul motorului şi consumul de combustibil şi reducând nivelul de emisii.

Modelul CR-V este plin de idei şi tehnologii inovatoare ce conlucrează pentru a spori eficienţa. Spre exemplu, inovatorul motor 1.6 i-DTEC disponibil pe modelul CR-V cu tracţiune integrală, ce dezvoltă 160 CP, un cuplu de 350 Nm şi un nivel al emisiilor CO2 de doar 129 g/km pentru transmisia manuală şi 134 g/km pentru transmisia automată. O putere mai mare şi un cuplu mărit ce vă stă la dispoziţie oricând aveţi nevoie fără a compromite consumul de combustibil.

O altă tehnologie este sistemul 4WD controlat electronic. vând în vedere că tracţiunea anterioară este modalitatea standard pentru condiţii obişnuite de deplasare, sistemul 4WD al noului CR-V intră în acţiune atunci când se pierde tracţiunea datorită suprafeţelor ude, cu gheaţă sau alunecoase. Ţinând cont de faptul că acest sistem îmbunătăţit monitorizează în permanenţă suprafaţa carosabilului, acesta se asigură că puterea este oferită doar atunci când roţile au nevoie de acest lucru, consumând puţin combustibil şi, în acelaşi timp, oferind aderenţă şi stabilitate.

Motorul pe benzină 2.0 i-VTEC 155 CP este echipat cu Variable Timing and Lift Electronic Control pentru a oferi puterea maximă la turaţii ridicate şi un consum redus de combustibil la turaţii reduse. Este disponibil cu transmisie

automată în 5 trepte de viteză cu tracţiune integrală sau cu transmisie manuală în 6 trepte de viteză, cu tren de rulare 2WD sau 4WD.

Siguranţă atestată de 5 stele EuroNCAP
O multitudine de tehnologii conlucrează pentru a oferi siguranţa aşteptată. Honda este decisă să construiască cele mai bune sisteme de siguranţă, majoritatea dintre ele fiind dotări standard pe întreaga gamă de modele, aşa cum este atestat şi de către cele 5 stele EuroNCAP obţinute de modelul CR-V, clasificarea maximă disponibilă în cadrul acestor teste de impact independente. Tehnologia inteligentă funcţionează ori de câte ori conduceţi modelul CR-V,

fiecare sistem de siguranţă conlucrând cu celelalte pentru a oferi şoferului un suport constant.

Conectaţi în permanenţă

Honda a dezvoltat tehnologii inovative şi inteligente ce intensifică fiecare deplasare. Noul CR-V este echipat cu noul sistem informatic şi audio Honda CONNECT ce vă menţine conectaţi la toate lucrurile pe care le iubiţi, precum muzica şi prietenii dumneavoastră, toate prin intermediul unui ecran tactil ce poate fi controlat prin acţiuni similare unui smartphone.

Honda CONNECT oferă o excelentă conectivitate pentru a fi informaţi în permanenţă atunci când sunteţi pe drum, prin intermediul Wi-fi tethering sau Mobile Wifi Router.

De asemenea, este foarte uşor să selectaţi, prin intermediul AhaTM radio, coloana sonoră a călătoriei dumneavoastră. Puteţi asculta, pe internet, muzica favorită şi programele radio de pe întreg mapamondul inclusiv ştiri, ştiri privind vremea, ştiri sportive, podcasts şi cărţi audio.

Conectivitatea Bluetooth vă permite să vă conectaţi cu telefonul tip smartphone la sistemul Hands Free Telephone din autovehicul. Mai mult, puteţi naviga pe internet pe ecranul tactil. Premiatul sistem de navigaţie prin satelit Garmin este disponibil, ca dotare opţională în Honda CONNECT, şi utilizează un meniu simplu pentru a vă oferi în timp real informaţii privind traficul, avertizări privind limitările de viteză precum şi acces gratuit pe o perioadă de 5 ani la actualizări. De asemenea, Honda CONNECT are funcţia MirrorLink activată.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite