autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Renault-Kadjar_2016_1600x1200_wallpaper_03_resize_1440320476
25 Iulie 2015
Noul Renault Kadjar -- Design exterior fluid si atletic si un interior rafinat

Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piaţa internaţională, poziţionat ca lider de vânzări în segmentul B în Europa la finalul anului 2014, cu peste 178.000 de unităţi vândute, Renault confirmă odată cu lansarea noului Kadjar o dinamică puternică a planului de produs, dar şi viziunea asupra modelelor crossover.

Cu noul Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piaţă (C), marcat de un ritm de creştere accelerat în ultimii ani şi îşi completează gama de crossovere, formată din Captur (segment B) şi Koleos (segment D).

Kadjar, un crossover cu ADN Renault, construit pe o platformă comună a Alianţei

Creată în 1999, Alianţa strategică Renault-Nissan a vândut 8,4 de milioane de vehicule în aproape 200 de ţări în anul 2014, consolidându-şi poziţia de al patrulea grup auto mondial.

Rezultatul a patru ani de dezvoltare comună şi testată deja în cazul a trei modele ale Renault şi Nissan, platforma CMF C/D demonstrează expertiza Alianţei pe segmentul vehiculelor crossover.

Implicarea Renault se evidenţiază în domeniul proiectării şi fabricaţiei suspensiilor spate, precum şi a transmisiei.

Kadjar aduce o nouă viziune în universul modelelor crossover printr-un design exterior atractiv, care inspiră dinamism şi aventură. Planşa de bord este orientată în mod natural către şofer pentru mai mult confort la volan. Designul fluid, materialele de foarte bună calitate, ambianţa interioară a habitaclului şi finisajele atent executate transformă viaţa la bord într-o experienţă unică.

Cu tracţiune 4x4 sau 4x2, Kadjar se adaptează natural drumurilor lungi sau traseelor urbane

Noul crossover Renault Kadjar este disponibil cu tracţiune 4x4 sau 4x2, fiind proiectat să răspundă cerinţelor clienţilor din segmentul din care face parte.

Transmisia integrală oferă o motricitate evoluată, prin utilizarea celor trei moduri (Auto, LOCK şi 2WD) care permit selectarea transmisiei ideale în orice situaţie.

În versiunea 4x2, Kadjar poate fi prevăzut în opţiune cu sistemul Extended Grip ce sporeşte aderenţa la drum în condiţii dificile.

Conectivitate şi echipamente inovatoare şi practice, pentru o experienţă la bord personalizată

Dotat cu echipamente moderne, Kadjar oferă conectivitate prin noul sistem multimedia R-Link 2® şi o experienţă plăcută la bord prin paleta bogată de sisteme ce asigură asistenţa în timpul condusului.

Noul crossover dispune de tehnologii avansate, cum ar fi: camera video spate pentru deplasarea în marşarier şi sistemul de asistenţă la efectuarea parcărilor.

În funcţie de versiune, Renault Kadjar propune o serie de echipamente inovatoare şi practice, precum asistenţa la frânarea de urgenţă, alerta în cazul depăşirii benzii de circulaţie, recunoaşterea semnelor de circulaţie cu alertă pentru limitarea vitezei.

O gamă echilibrată, formată din trei niveluri de echipare

Primul nivel al gamei, LIFE, propune o echipare bogată, evidenţiindu-se următoarele funcţii: climatizare manuală, tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth®. Din punct de vedere estetic, versiunea LIFE este echipată cu jante de aliaj de 17 inch, geamuri laterale cu contur cromat şi propune o ambianţă interioară sobră, de culoare închisă.

Al doilea nivel de echipare, ZEN, propune echipamente complementare cum ar fi: senzori de parcare faţă-spate, climatizare automată cu reglare bi-zonă, senzor de lumină şi ploaie, card acces demaraj cu funcţia „mâini libere”.

Vârf de gamă Kadjar, versiunea INTENS este echipată cu jante de aliaj de 19 inch, faruri Full Led Pure Vision, alertă la depăşirea benzii de rulare, cameră video, sistem complet de senzori (inclusiv laterali) şi funcţia de asistenţă la parcare – Easy Park, sistem de recunoaştere automată a semnelor de circulaţie cu alertă de depăşire a vitezei limită, tapiţerie mixtă piele ecologică/textil, geamuri spate şi lunetă cu tentă de culoare închisă, inserţii praguri crom satinat. Versiunea INTENS este de asemenea echipată cu noul sistem multimedia Renault R-Link 2.

O plajă de motorizări ce livrează performanţă, cu un consum şi emisii reduse de CO2

Renault Kadjar propune încă de la lansare trei motorizări Energy adaptate nevoilor clienţilor care îşi doresc performanţă, consum redus de combustibil şi un nivel scăzut al emisiilor de CO2.

Kadjar se poziţionează la cel mai ridicat nivel în segment cu motorizarea diesel Energy dCi 110. Acest motor afişează un consum de 3,8 litri / 100 km şi emisii de CO2 de 99 g/km atât în versiunea asociată unei cutii de viteze manuale, cât şi pentru cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj (EDC). Gama este completată de motorul Energy dCi 130 şi de Energy TCe 130.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite