autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Land_Rover-Range_Rover_Velar-2018-1600-0d_resize_1506242586
25 August 2017
Noul Range Rover Velar -- Promotorul designului progresist

Filosofia de design a noului Range Rover Velar este revoluţionară. Formele îndrăzneţe, mânerele uşilor şi spoilerul spate integrat îmbunătăţesc aerodinamica. Grila de radiator lucioasă conferă părţii din faţă a vehiculului o personalitate incontestabilă. Range Rover Velar este promotorul designului progresist. Îmbină plafonul curbat specific Land Rover şi centura continuă a caroseriei cu o simplitate care exprimă încredere şi personalitate. Detaliile de design speciale ale caroseriei conferă un plus de vitalitate.

De la poziţia de condus sport, dominantă, afişajul pe parbriz şi cele două ecrane tactile de înaltă definiţie, cu diagonala de 10 inch, la cotierele culisante, individuale şi iluminarea ambientală configurabilă, toate detaliile au fost concepute pentru a asigura o experienţă la volan rafinată, contemporană.

Range Rover Velar First Edition este cel mai elegant model din gamă. Acest nivel de echipare include detalii foarte subtile şi echipamente opţionale în echiparea standard.

Tehnologii moderne

Farurile Matrix-laser cu LED şi un design îndrăzneţ, disponibile opţional, oferă o lumină apropiată de a celei diurne, asigurând o vizibilitate foarte bună şi reducerea oboselii ochilor. La viteze mai mari de 80 km/h, tehnologia laser îmbunătăţeşte caracteristicile fazei lungi, pentru a creşte vizibilitatea la 550 m. Asistenţa inteligentă pentru faza lunga utilizează o cameră video faţă, pentru a detecta vehiculele care vin din faţă şi reglează faza lungă, prin crearea de „umbre” în jurul vehiculului sau vehiculelor din faţă, pentru a putea utiliza în continuare faza lungă, fără a-i incomoda pe ceilalţi participanţi la trafic.

Velar este echipat cu un ecran interactiv de înaltă definiţie, cu diagonala de 12,3 inch, disponibil opţional, care poate recepţiona şi afişa un volum foarte mare de informaţii, precum şi date despre sistemul multimedia şi de siguranţă activă, cum ar fi informaţii despre navigaţie, telefon, multimedia şi asistenţă la condus.

Sistemul de afişaj pe parbriz (HUD) Land Rover II este complet nou şi reprezintă un echipament opţional care afişează în format full-color date importante despre vehicul şi imagini de înaltă rezoluţie, permiţându-vă să vedeţi mai uşor informaţiile şi acţiunile şoferului.

Sistemul multimedia InControl Touch Pro Duo, proiectat special pentru Land Rover, are un aspect deosebit şi funcţionează perfect. Oferind o multitudine de informaţii şi de funcţii multimedia, dispune de cele mai intuitive şi mai avansate tehnologii integrate, pentru a asigura o experienţă cât mai plăcută în habitaclu.

Inovaţie

Range Rover Velar asigură un comportament rutier eficient, rafinat şi sportiv, cu ajutorul gamei de motorizări moderne V6 şi Ingenium, cu 4 cilindri în linie. Cu o structură uşoară, din aluminiu, acesta a fost proiectat pentru un ciclu de viaţă mai lung; utilizează un procent mai mare de materiale reciclate, generează emisii mai reduse de noxe şi are un consum mai mic de combustibil.

Un partener de drum confortabil, de încredere şi foarte plăcut. Inovaţiile precum suspensia adaptivă dinamic, pneumatică şi gestionată electronic, oferă comportament rutier şi confort la rulare îmbunătăţite. Manevrabilitatea unui Range Rover Velar este agilă, promptă şi sportivă, iar comportamentul pe viraje este sigur şi previzibil.

Pentru o deplasare fără probleme pe o varietate de suprafeţe, modelul Range Rover Velar dispune în echiparea standard de control la coborârea pantelor (HDC) şi, opţional, de sistem Terrain Response 2. Iar sistemele de tracţiune integrală (4WD) provenite de la Land Rover oferă performanţe fără egal, în toate condiţiile meteo şi pe orice suprafeţe.

Range Rover Velar dispune de o multitudine de sisteme de asistenţă pentru şofer, standard şi opţionale, care îmbunătăţesc experienţa la volan. Prin utilizarea celor mai inovatoare concepte, soluţii şi tehnologii auto, aceste echipamente permit gestionarea cu uşurinţă a majorităţii situaţiilor întâlnite pe drumuri naţionale, pe autostradă şi în trafic aglomerat, chiar şi pe timp de noapte.

Scaunele de calitate sunt tapiţate cu Luxtec şi velur, piele Windsor perforată sau stofă premium şi velur. De asemenea, sunt disponibile scaune faţă ventilate, cu funcţie de memorie şi scaune spate reglabile şi încălzite.

Remote este o aplicaţie multifuncţională, care permite monitorizarea şi interacţiunea cu un Range Rover Velar, cu ajutorul unui smartphone sau unui ceas inteligent. Pornirea de la distanţă a motorului, setarea din timp a temperaturii din habitaclu, încuierea şi descuierea vehiculului şi localizarea unui Range Rover Velar pe o hartă sau utilizarea funcţiei bip şi flash şi monitorizarea călătoriilor - toate acestea prin intermediul aplicaţiei.
Funcţiile InControl extind capacităţile de conectare şi multimedia ale modelului Range Rover Velar şi asigură opţiunea de a adăuga serviciile Connect Pro, o serie de tehnologii şi aplicaţii care oferă şoferului şi pasagerilor conectivitate şi comoditate la cel mai înalt nivel. Printre funcţiile disponibile se numără InControl Apps, Remote Premium şi Pro Services, inclusiv hotspot Wi-Fi.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite