autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Nissan-Pulsar_2015_1600x1200_wallpaper_01_resize_1434709353
25 Mai 2015
Noul Nissan Pulsar -- Sofisticat si sigur pe sine

Design atletic, completat de o suită de tehnologii de ultimă oră. Noul Pulsar îţi stimulează simţurile. O sinteză vie a inovaţiei Nissan, această stea veritabilă nu face compromisuri.

Sportive şi stilate, curbele fluide şi fine ale acestei maşini te atrag din prima

clipă. Ţine minte acest profil sportiv incitant: e doar începutul experienţei.

Gândeşte-te: până acum, niciun hatchback nu ţi-a oferit atât de mult spaţiu. Incredibil de luminos şi aerisit, cu spaţiu mai mult decât suficient atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi pasageri din maşină, habitaclul noului Pulsar ridică noţiunea de generozitate la cote noi. Datorită celui mai bun spaţiu pentru genunchi din categorie, pasagerii din spate pot călători foarte confortabil.

Deşi ai cel mai mare spaţiu din segment pentru pasagerii spate, cu Nissan Pulsar ai

şi un portbagaj ale cărui dimensiuni satisfac numeroasele nevoi ale unei familii. Mai mult decât atât, capacitatea portbagajului de 385 litri ajunge la 1395 litri cu scaunele rabatate. Datorită celor patru configuraţii diferite ale scaunelor şi a sistemului de rabatare 60/40, ai multe opţiuni pentru depozitarea bagajelor de dimensiuni mari – aşa că ia-ţi geamantanul, ambalează căruciorul, încarcă bicicletele şi pleacă la drum!

La interior, totul emană eleganţă şi rafinament: materialele plăcute la atingere şi detaliile cromate, cotierele late şi vizibilitatea panoramică deosebită. Confortul şi comoditatea oferite de funcţionalităţile avansate îl transformă într-un model de calitate şi stil contemporan: cheie inteligentă, buton de pornire motor, ştergătoare şi faruri automate, aer condiţionat automat dual-zone.

Inovaţie la îndemâna ta

Toate informaţiile de care ai nevoie sunt afişate chiar în faţa ta, pe ecranul color TFT de 5 inch: de la direcţia de mers la identitatea apelantului, de la detalii despre fişierele audio până la funcţionarea Nissan Safety Shield, astfel încât să nu îţi abaţi atenţia de la drum.

Sistemul NissanConnect vine echipat cu o gamă largă de funcţii audio, de comunicare şi de navigare, precum şi conectivitate de ultimă generaţie cu integrare smartphone. Toate aceste funcţii sunt incredibil de uşor de utilizat datorită ecranului tactil anti-reflex de 5,8 inch cu rezoluţie înaltă.

Prin intermediul ecranului tactil Nissan te bucuri de o gamă largă de aplicaţii  smartphone în continuă dezvoltare, special adaptate pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa la volan fără să te distragă de la drum. Asemenea smartphone-ului, tabletei sau laptop-ului tău, Pulsar va deveni o parte integrantă a stilului tău de viaţă.

Sistemul inteligent de asistenţă la conducere şi navigare te ghidează în toate situaţiile întâlnite în trafic.

Cele 4 camere video îţi oferă o vedere panoramică a vehiculului tău, cu posibilitatea de a selecta prim-planuri în ecrane separate - din faţă, spate şi din laterale, pentru o mai bună vedere de ansamblu şi o parcare în siguranţă. Dacă eşti în marşarier, funcţia Detectare Obiecte în Mişcare (Moving Object Detection) te va avertiza în legătură cu orice pericol aflat în unghiul mort, cum ar fi un copil în trecere pe bicicletă sau un animal de companie, scutindu-te astfel de multe griji.

În prima treaptă de viteze (sau Drive pentru versiunile Xtronic), afişajul îţi oferă atât o vedere frontală cât şi o vedere de sus, pentru a şti exact cât de mult să te apropii –

fără să fie prea mult. Amplasată sub oglinda şoferului, camera video întregeşte imaginea virtuală 360 de grade de deasupra maşinii, indiferent dacă eşti în modul Drive sau Marşarier.

În modul Drive sau Marşarier, poţi acţiona butonul camerei video pentru a comuta

de pe vederea de sus pe vedere laterală. Un mare ajutor pentru a vedea cât de

aproape eşti de bordură.

În modul Marşarier, afişajul te ajută să vezi ce se află imediat în spatele tău, în timp ce vederea de sus te ajută să identifici obiectele de mici dimensiuni care sunt ascunse sub nivelul geamului.

Accelerează cu conştiinţa împăcată

Cu Nissan Pulsar nu există compromis între putere şi performanţă. Motoarele

turbo de ultimă generaţie ce utilizează tehnologia downsizing combină un nivel

impresionant de mic al consumului de combustibil cu un cuplu mare. Poţi alege

motoarele pe benzină cu injecţie turbo directă de 1,2 sau 1,6 litri sau poţi opta pentru

motorul Diesel foarte economic 1.5 dCi. Indiferent de alegere, vei fi impresionat.

Transmisia automată Xtronic sporeşte plăcerea condusului oferind o

acceleraţie mult mai lină şi mai receptivă, dar cu un consum mai mic de carburant.

Sistemul automat STOP/START este disponibil în echiparea standard pe toate versiunile. Pentru a economisi şi mai mult combustibil, sistemul opreşte motorul când acesta nu este folosit, spre exemplu la semafor, şi apoi reporneşte rapid şi lin când apeşi pedala de acceleraţie pentru a demara.

Sistemul de control activ al traiectoriei (Active Trace Control) asigură o manevrare precisă în timpul virajelor, controlând forţa de frânare pe fiecare roată în parte pentru a menţine direcţia şi a asigura o abordare cu încredere a traseului virajat.

Safety Shield are grijă de tine

Condu cu încredere, protejat de pericole, mulţumită unei game inovatoare de

tehnologii care monitorizează permanent atât sistemele vehiculului tău, cât şi

mediul înconjurător. Folosind o varietate de senzori - inclusiv camera video din

partea spate şi radarul din faţă, sistemele avansate de siguranţă Nissan lucrează

împreună pentru a te avertiza în privinţa oricărui pericol potenţial şi pentru a-ţi

oferi o protecţie impresionantă pentru tine şi pasagerii tăi.

Gata cu presupunerile: toate valorile presiunilor din pneuri sunt afişate pe ecranul din

faţa ta, iar o alertă vizuală se aprinde dacă presiunea este scăzută.

Ceea ce tu nu poţi vedea, sistemul Avertizare Unghi Mort poate. Dacă un autovehicul este în unghiul mort pe oricare parte a vehiculului PULSAR, o lumină de avertizare se va aprinde pe oglinda laterală. Dacă semnalizezi pentru a schimba banda şi un vehicul este periculos de aproape de tine, aceeaşi alertă se va aprinde intermitent şi se va emite un semnal sonor.

Rămâi atent: vei fi avertizat dacă autoturismul deviază de pe bandă. În cazul în care nu semnalizezi pentru schimbarea benzii, sistemul va emite un semnal pentru a-ţi aminti să redresezi autoturismul.

În cazul unui risc de coliziune cu autovehiculul din faţă, sistemul va emite semnale de

avertizare sonore şi vizuale. Dacă şoferul nu reacţionează, se activează automat frâna pentru a încetini autoturismul.

Fă cunoştinţă cu copilotul tău digital! Cu o acoperire panoramică de 360°, la viteze reduse, la manevrele de parcare, această funcţie te va anunţa dacă există mişcare în imediata apropiere a maşinii – spre exemplu un animal de companie sau un copil pe bicicletă.

Pune-ţi amprenta propriului stil cu o combinaţie unică de finisaje din crom şi accesorii inteligente şi practice. De la ornamente de stil la pedalier tip sport, de la suport pentru tabletă la covoraşe pentru portbagaj, de la bare transversale pentru portbagaj la jante din aliaj speciale, personalizează-ţi propriul Nissan Pulsar pentru a se potrivi cu gustul şi stilul tău de viaţă.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite