autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Elantra_FL_1_resize_1413827824
25 Septembrie 2014
Hyundai Elantra facelift -- Dimensiuni adaptate pentru si mai mult spatiu

Hyundai Elantra facelift este disponibil în reţeaua de distribuţie Hyundai Auto România începând din primăvara anului curent. Acest model poartă amprenta liniei de design specifică Hyundai, „fluidic sculpture”. 

Dezvoltat pe baza succesului înregistrat de modelul anterior, Elantra facelift completează perfect gama de modele Hyundai, caracterizată prin design deosebit, confort şi calitate. Aceste atribute au primit recunoaştere la nivel internaţional, Hyundai Elantra câştigând titlul european Autobest 2012 şi Maşina Anului 2012 în America de Nord şi Canada.

În România, Hyundai Elantra facelift este disponibil cu motorizare pe benzină, Gamma 1.6 litri MPi D-CVVT, compatibilă Euro V. Propulsorul este echipat cu distribuţie variabilă D-CVVT şi livrează o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta între transmisia automată şi cea manuală, ambele dotate cu şase trepte de viteză.

Elantra facelift se diferenţiază de generaţia anterioară în materie de design printr-o grilă reconstruită, proiectoare de ceaţă, bară de protecţie faţă, dar şi prin remodelarea părţii din spate. Deşi ampatamentul modelului Elantra a rămas neschimbat, măsurând 2700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).

La nivel local, clienţii pot opta pentru două variante de echipare, ce asigură confort şi siguranţă. În interior, Elantra facelift dispune de o serie de îmbunătăţiri, care redefinesc experienţa de condus. Noul sistem opţional de afişare Supervision Cluster, tip LED, care măsoară 3,8 inch prezintă o varietate de informaţii la o claritate de înaltă rezoluţie. În plus, clienţii pot beneficia de un sistem audio cu un afişaj de 4,3 inch.

Pentru o mai bună iluminare, Hyundai oferă un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar şi proiectoare de ceaţă. Nouă formă alungită a farurilor evidenţiază caracterul dinamic al sedanului compact.

Modelul Elantra facelift beneficiază de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care - cel mai competitiv pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piaţă locală. Acest serviciu include cinci ani garanţie integrală fără limită de kilometri, cinci ani asistentă rutieră şi cinci ani verificări tehnice periodice gratuite.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite