autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
1s-klasse11_1385225222
25 Octombrie 2013
Mercedes-Benz Clasa S Coupe -- Minunat

Noul concept Mercedes-Benz Clasa S Coupé, creat cu scopul de a deveni un model vârf de gamă, pare să fie pregătit deja să intre în producţie şi, din fericire, arată diferit în comparaţie cu predecesorii lui cu patru uşi. Partea din faţă adoptă o înfăţişare mai agresivă, în timp ce spatele este gazda unor lămpi subţiri şi orizontale. Liniile elegante şi curbate ale modelului standard din Clasa S au fost aduse acum la un nivel mai înalt, coupé-ul arătând minunat din orice unghi este privit.

Jantele cu diametrul de 21 inch sunt susţinute de arcuri solide şi sunt separate de un ampatament generos de 2.945 mm. Conceptul are 5.050 mm lungime, 1.985 mm lăţime şi 1.409 mm înălţime, iar sub capotă deţine un motor Biturbo V8 de 4.633 centimetri cubi, care dezvoltă 455 CP şi un cuplu maxim de 700 Nm.

În interior se poate observa o structură uşor modificată, cu un panou de instrumente de culoare albă şi o formă diferită a zonei de jos datorită repoziţionării airbag-urilor. Duzele de ventilaţie sunt fabricate din aluminiu cu inserţii de ceramică şi aluminiu polişat. Cele două ecrane cu diametrul de 12,3 inch au formatul de redare a imaginilor de 8:3 şi sunt mai subţiri decât cele întâlnite la modelele obişnuite din Clasa S. Printre elementele regăsite în interior se mai numără uşile realizate din aluminiu, tapiţeria din piele pentru scaune şi bord, alături de un covoraş din mătase lucrat manual şi plafonul acoperit cu mătase.

Maşina beneficiază de tehnologia Intelligent Drive formată din două camere video care prezintă o imagine tridimensională asupra zonei de deplasare, pe o distanţă de aproximativ 50 de metri în faţă, oferind suport pentru detectarea obiectelor şi a mişcărilor. Acest sistem mai monitorizează împrejurimile vehiculului pe o rază de până la 500 metri şi detectează denivelările de la suprafaţa drumului pentru a ajuta suspensiile Magic Body Control să facă schimbările necesare ca să evite o călătorie zdruncinată.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite