autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
5opel_resize_1445583673
25 Septembrie 2015
Noul Opel Astra Sports Tourer

Astra Sports Tourer are la bază o arhitectură complet nouă şi uşoară, cu o greutate mai mică cu până la 200 kg faţă de modelul anterior. Având în vedere că modelul station wagon va fi echipat cu cea mai nouă generaţie de motoare, Astra Sports Tourer va fi mai puternic, mai agil şi mai distractiv de condus. Şi consumul de carburant a fost redus, un avantaj convingător pentru companii şi şoferii care caută modele station wagon practice şi reprezentative.

Atunci când se va da drumul la comenzi, Astra Sports Tourer va fi disponibil cu Opel OnStar şi noile sisteme de infotainment IntelliLink, clienţii beneficiind de o ofertă ultramodernă şi cuprinzătoare în materie de conectivitate. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte numeroasele sisteme de siguranţă şi de asistenţă, alături de alte echipamente întâlnite până în prezent doar la modele din clasele superioare. Şi, nu în ultimul rând, noul Astra Sports Tourer va atrage toate privirile prin designul său elegant, suplu şi atletic.

Interiorul reprezintă o dovadă clară a designului şi echipamentelor inteligente ale autovehiculului: modelul nou are aceleaşi dimensiuni ca cel anterior, însă oferă un spaţiu mult mai generos în interior, un confort superior pentru şofer şi pasageri, dar şi un spaţiu de încărcare mai mare.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite