autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lamborghini-Terzo_Millennio_Concept-2017-1600-01_resize_1515430536
25 Noiembrie 2017
Lamborghini Terzo Millennio

Lamborghini, în colaborare cu două laboratoare din cadrul Massachusetts Institute of Technology (MIT), marchează primii paşi către lansarea unui posibil supercar cu propulsie electrică.

Odată cu acest anunţ, Lamborghini a dezvăluit noul concept Terzo Millennio, prin care îşi propune să surprindă designul şi tehnologiile viitorului. Obiectivul mărcii este acela de a aborda evoluţia maşinilor sport în cinci dimensiuni diferite: sisteme de stocare a energiei, materiale inovatoare, sisteme de propulsie, design vizionar şi emoţie.

Primele două dimensiuni au fost explorate cu ajutorul specialiştilor din cadrul faimosului institut american. Iar strategia de a produce maşini sport fără compromisuri în materie de performanţă a condus la motivaţia de a revoluţiona abordarea privind sistemele de recuperare şi stocare a energiei cinetice, îndepărtându-se de bateriile convenţionale.

Pentru a susţine evoluţia tehnologiilor de stocare a energiei, materialele folosite şi funcţiile acestora trebuie să se schimbe, motiv pentru care Lamborghini are de gând să îşi îmbunătăţească abilităţile de a dezvolta structuri şi componente din fibră de carbon.

Lamborghini Terzo Millennio dispune de câte un motor electric pentru fiecare dintre cele patru roţi, fiind creat în acest fel un sistem de tracţiune integrală extrem de eficient.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite