autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
3infiniti_resize_1445584364
25 Septembrie 2015
Infiniti Q30

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, brand-ul japonez Infiniti a dezvăluit oficial versiunea gata de producţie a hatchback-ului Q30.

Vehiculul păstrează o mare parte din stilul conceptului prezentat în urmă cu doi ani şi utilizează aceeaşi platformă MRA ca Mercedes-Benz Clasa A. O diferenţă majoră între cele două maşini ar fi aceea că portbagajul Clasei A are o capacitate totală de 340 litri, iar Q30 poate transporta un volum de bagaje de până la 368 litri.

Versiunea entry-level SE este vândută împreună cu un pachet Premium care include lumini de ceaţă cu LED, carcase ale oglinzilor încălzite şi vopsite în nuanţa caroseriei, jante de 18 inch şi sistem de evacuare dublu, cu finisaj cromat. De cealaltă parte, varianta Sport dispune de o suspensie mai joasă, bare de protecţie mai rezistente, o grilă a radiatorului de culoare neagră, jante din aliaj de 19 inch şi sistem de evacuare dublu.

Infiniti Q30 va fi pus în mişcare de un motor turbo pe benzină de 1,6 litri, cu 122 CP sau 156 CP, o unitate diesel de 1,5 litri cu 109 CP sau un propulsor diesel de 2,2 litri cu 170 CP. Derivatele Premium şi Sport pot fi echipate şi cu un motor turbo pe benzină, de 2 litri, care dezvoltă 211 CP. Aceste unităţi funcţionează alături de o transmisie manuală cu şase trepte sau o cutie de viteze cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte.

Vânzarea noului Infiniti Q30 va debuta până la finalul acestui an.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite