autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Aston_Martin-Vanquish_S_Ultimate-2018-1600-01_resize_1515430320
25 Noiembrie 2017
Aston Martin Vanquish S Ultimate -- Versiune speciala la despartire

Unul dintre cele mai populare automobile din gama companiei britanice Aston Martin intră în faza finală a actualului ciclu de viaţă, iar despărţirea va fi marcată cu ajutorul unei versiuni speciale.

Aston Martin Vanquish S Ultimate beneficiază de acelaşi motor V12 de 6 litri, aspirat natural, care dezvoltă 595 CP şi vine conectat la o transmisie automată Touchtronic III cu opt trepte de viteză. Amortizoarele adaptive şi frânele carbon-ceramice vin să completeze pachetul care promite să ofere o combinaţie impresionată între răspunsurile rapide şi rafinament.

De când a fost lansat, Vanquish a devenit în foarte scurtă vreme vârful gamei noastre de producţie în serie. De atunci a evoluat şi s-a transformat într-o maşină cu adevărat formidabilă. Acum că mult apreciatul Vanquish S se apropie de finalul producţiei, am vrut să îi celebrăm succesul printr-o ediţie limitată de maşini speciale. Iar ediţia Ultimate surprinde perfect spiritul lui Vanquish”, a declarat Christian Marti, directorul de vânzări al Aston Martin.

Firma va construi doar 175 de unităţi ale modelului Vanquish S Ultimate, disponibil atât în varianta Coupé, cât şi în cea Volante, cu un preţ de pornire de 278.995 de euro, respectiv 293.995 de euro, pe piaţa din Germania.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite