autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
AO-134_1_resize_1434708982
25 Mai 2015
Suzuki a prezentat noul motor BOOSTERJET si doua concepte la Shanghai

Conceptele iK-2 si iM-4, expuse în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, au fost expuse în premieră si pe piaţa din China. iK-2 este un model compact care înglobează toate elementele necesare unei maşini cu aceste dimensiuni - design, utilitate, confort, manevrabilitate, performanţe si consum eficient de combustibil. Planurile de viitor ale mărcii Suzuki prevăd ca modelul de serie care are la bază conceptul iK-2 să fie construit în China.

Conceptul iM-4 este un vehicul dintr-o gamă complet nouă propusă de Suzuki, companie care a oferit constant produse inovatoare în domeniul SUV-urilor compacte si a crossoverelor. iM-4 deschide noi oportunităţi, iar Suzuki si-a propus să lanseze un model de serie care are la bază acest concept.

Injecţie directă pe benzină

Suzuki a prezentat şi motorul BOOSTERJET, noul propulsor turbo pe benzină de 1,4 litri care va echipa modelele mărcii.

În afara consumului eficient de combustibil si a performanţelor dinamice, motorul BOOSTERJET este compact, uşor si are un layout optimizat pentru a corespunde cerinţelor riguroase în ceea ce priveşte dimensiunea si greutatea vehiculelor din segment. China va fi prima piată unde Suzuki va lansa modele echipate cu noul motor BOOSTERJET, urmând ca apoi să fie lansate la nivel global.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite