autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
IMG_1470_resize_1503241250
25 Iulie 2017
Roadtrip Mercedes-Benz -- Casa Auto a adus la Iasi cele mai spectaculoase modele Mercedes-Benz

Sub sloganul „Welcome to the World of the Stars!” Casa Auto a adus la Iaşi cele mai fascinante modele Mercedes-Benz disponibile în România. Maşinile au fost plimbate de câţiva invitaţi speciali timp de două zile până la Castelul Sturdza de la Miclăuşeni în cadrul evenimentului „Roadtrip Mercedes-Benz Star Experience” şi au fost disponibile pentru vizionare la showroom-ul Casa Auto Iaşi.

O fascinantă întâlnire cu AMG-uri, coupé-uri sau cabriolete, toate din gama Mercedes-Benz. Aceasta este provocarea pe care Casa Auto Iaşi a lansat-o către pasionaţii de maşini din Iaşi la mijlocul lunii iunie.

15 dintre cele mai fascinante modele Mercedes-Benz din România au fost vedetele unei excursii cu invitaţi speciali ai mărcii la Castelul Sturdza din Miclăuşeni. Şoferii au putut testa puterea modelelor GLC 43 AMG, GLA 45 AMG, CLA 45 AMG, C 63 AMG Coupé, C 43 AMG, C 300 Cabrio, A 180d, C 220d 4M, E 220d 4M, V 250d 4M, GLE 350d 4M, GLE 350d Coupé, GLC 250d 4M, GLC 250d Coupé şi GLA 220d 4M pe un frumos şi palpitant traseu către castel.

Experienţa condusului celor mai distinse modele Mercedes-Benz a fost completată de experienţa unei după-amiezi la castel. Castelul Sturdza de la Miclăuşeni a fost cadrul care s-a potrivit perfect distincţiei modelelor Mercedes-Benz ajunse acolo. Detaliile au construit un tablou perfect pentru ca invitaţii să se simtă asemenea boierilor din secolul trecut, atent îngrijiţi cu apă de trandafiri şi relaxaţi pe terasă în după-amiezile de vară.

Salutul de „bun-venit” adresat de către consultanţii Mercedes-Benz de la Casa Auto Iaşi a fost „Welcome to the World of the Stars!”. A fost promisiunea unei experienţe de neuitat care a debutat pentru invitaţi odată cu instalarea confortabilă la volanul oricăruia dintre modelele de lux din gama Mercedes-Benz...

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite