autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Casa_AUTO_Mercedes-Benz_Pro_Image_02_resize_1416846930
25 Octombrie 2014
Primul showroom Mercedes-Benz din Romania la noile standarde

Încă o premieră stabilită de Casa Auto Iaşi

Primul showroom Mercedes-Benz din România la noile standarde

Cu o suprafaţă de peste 600 de metri pătraţi, care permite expunerea de până la 15 modele, noul showroom Mercedes-Benz este reorganizat pentru a fi şi mai funcţional pentru clienţi. Astfel, spaţiile confortabile de discuţie şi aşteptare sunt dezvoltate într-o notă Modern Luxury.
Zona de service, de 1.200 de metri pătra
ţi este dotată cu aparatură modernă şi organizată conform noilor standarde de calitate Mercedes-Benz, care optimizează procedurile de lucru pentru a oferi clienţilor servicii de şi mai bună calitate şi timpi mai eficienţi. Totodată noile standarde înseamnă şi oameni mai pregătiţi prin şcolarizări controlate de producătorul german pentru lucrările electrice, de mecanică, tinichigerie şi tot ce înseamnă întreţinerea şi repararea unui autovehicul Mercedes-Benz.
Modern Luxury este noua tonalitate pentru imaginea brand-ului Mercedes-Benz
şi a gamei de modele reinterpretate special pentru cei care conduc un Mercedes-Benz. Pentru a fi în top este nevoie de curaj pentru asumarea de noi responsabilităţi, de o gândire mereu avangardistă şi de îndrăzneala de a transforma ideile interesante în soluţii convingătoare.
Conform noului concept Modern Luxury, Mercedes-Benz î
şi menţine imaginea de brand exclusiv şi, totodată, abordabil, axat pe perfecţiune, dar accesibil celor care apreciază un condus de calitate.

Noua Clasă C deschide un nou capitol în povestea de succes Mercedes-Benz şi stabileşte noi standarde în segmentul premium al clasei medii. Multe inovaţii tehnice şi detalii de interior subliniază confortul revigorant şi sportivitatea rafinată ale limuzinei. Construită după trei principii tehnologice - „Intelligent Drive”, „Efficient Technology” şi „Essence of Luxury” - noua clasă S extinde graniţele tehnologiei auto către zone neexplorate până acum. Clasa S nu este un vârf tehnologic de gamă doar pentru Mercedes-Benz, acesta devine un nou reper al construcţiei de autoturisme.

Modelul GLA este al patrulea model compact de nouă generaţie Mercedes-Benz, care subliniază aspiraţia producătorului german de a deveni lider în materie de performanţă în segmentul SUV compact premium. Aceste modele, precum şi restul gamei Mercedes-Benz sunt disponibile pentru a fi testate la complexul Casa Auto din şoseaua Păcurari nr. 177.

Cu ocazia inaugurării, domnul Boris Billich în calitate de CEO şi preşedinte al Mercedes-Benz România a înmânat domnului Bogdan Piţigoi, preşedintele Casa Auto, o plachetă care marchează cei 15 ani de succes ai parteneriatului dintre Mercedes-Benz şi Casa Auto. Atmosfera evenimentului a fost completată de binecunoscutul realizator de televiziune Cătălin Ştefănescu, în calitate de ambasador al brand-ului Mercedes-Benz.

„Avem bucuria şi privilegiul să inaugurăm aici, la Casa Auto Iaşi, primul showroom Mercedes-Benz din România la noile standarde de calitate. Noul showroom Mercedes-Benz reprezintă o muncă asiduă, o investiţie considerabilă care, dincolo de estetică, are ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor oferite clienţilor Mercedes-Benz”, a spus Bogdan Piţigoi, preşedintele Casa Auto Iaşi.

La rândul său, Boris Billich, CEO al Mercedes-Benz România, a menţionat: „Mercedes-Benz se ghidează după un motto, o credinţă - <<Ce e mai bun sau nimic>> -, de fiecare dată încercând să oferim maximum din ce poate fi oferit unui client. şcolarizarea, upgrading-ul, modalitatea în care ne ocupăm de clienţi, de vânzări, toate acestea au fost implementate cu succes în noul showroom Mercedes-Benz de la Casa Auto Iaşi. Acest spaţiu este unul mare, deschis, luminos. Este, de fapt, percepţia noastră asupra vieţii. Categorii diverse de clienţi se identifică acum cu valorile Mercedes-Benz, valori care nu s-au schimbat în ultimii 100 de ani. Mercedes-Benz s-a adresat întotdeauna ambelor emisfere ale creierului, oferind eleganţă, robusteţe, siguranţă, la preţuri competitive. Noul showroom Mercedes-Benz de la Casa Auto Iaşi oferă soluţii de finanţare, service, vânzare şi post vânzare la noile standarde, care optimizează procedurile de lucru pentru a oferi clienţilor servicii de şi mai bună calitate şi timpi mai eficienţi. Este o mare onoare să fim alături de partenerul Casa Auto din Iaşi şi permiteţi-mi să vă mulţumesc că din anul 2001 sunteţi alături de noi, oferindu-vă un simbol Mercedes-Benz - o plachetă cu reprezentarea celor doi oameni care au deschis drumul acestei mărci, Daimler şi Benz, acum, la inaugurarea noului showroom Mercedes-Benz din Iaşi”.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite