autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lumea_Dacia_4_resize_1503241465
25 Iulie 2017
Prima intalnire a posesorilor Dacia din Romania

Sâmbătă, 8 iulie 2017, Domeniul Mogoşoaia a fost locul de întâlnire al clienţilor şi pasionaţilor mărcii Dacia. Peste 1000 de persoane au răspuns invitaţiei lansate de constructorul român de automobile şi au fost încântaţi să arate că aparţin familiei Dacia din România, sosind la eveniment în peste 400 de automobile ale mărcii.

Vizitatorii aflaţi sâmbătă în „LUMEA DACIA” au petrecut o zi în natură alături de cei dragi, având la dispoziţie o paletă largă de activităţi interesante pentru toate vârstele sau gusturile, de la concursuri cu premii atractive, prezentarea gamei de modele Dacia şi a câtorva maşini de raliu, până la concerte antrenante cu unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului.

Copiii au fost încântaţi de prezenţa toboganelor gonflabile sau ale simulatoarelor auto, au colorat schiţe cu maşini Dacia şi s-au lăsat antrenaţi de animatorii profesionişti costumaţi în cele mai populare personaje Disney.

Pentru cei mari, a fost deopotrivă distractiv şi relaxant să îşi coopteze familiile la activităţile sportive amenajate pe pajiştea generoasă a domeniului, cum ar fi volei, badminton, tenis de masă sau fotbal.

În plus, la sfârşitul zilei, un cuplu tânăr din Bucureşti a fost fericitul câştigător al unui week-end la Paris, acesta fiind marele premiu oferit de organizatori.

Produs românesc de vocaţie europeană, Dacia nu este doar o marcă de succes, care exportă peste 90% din producţie în 44 de ţări ale lumii, pe patru continente, ci şi un brand care suscită pasiune şi ataşament. Şi asta din partea celor mai exigenţi clienţi din Europa Occidentală.

Clienţii români veniţi în „LUMEA DACIA” în amintitul week-end au arătat că sunt la fel de mândri de această marcă precum posesorii din restul Europei.

Evenimentul din România se încadrează într-o serie de manifestări care reunesc pasionaţi ai mărcii Dacia din întreaga lume. În fiecare an, mii de clienţi vest europeni care au ales un model produs la Mioveni îşi dau întâlnire pentru a petrece împreună, reuniţi de ataşamentul comun pentru Dacia. Cluburi şi asociaţii ale pasionaţilor mărcii Dacia au luat fiinţă în ultimii zece ani în aproape toate ţările occidentale, din Franţa, Germania şi Olanda, până în Danemarca sau Irlanda şi, recent, chiar în Israel.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite